myWorld app geld besparen

Met de camper op reis? Zo bespaar je onderweg geld!

Ga je met de camper op vakantie en wil je graag wat geld besparen? Dan hebben we hier een leuke suggestie voor je! Bespaar eenvoudig geld met je dagelijkse aankopen via de myWorld app.

Hoe werkt het?

Wanneer je dagelijkse aankopen doet, bijvoorbeeld boodschappen bij de Carrefour in Frankrijk, ontvang je bij het scannen van de app automatisch korting (hoogte van de korting afhankelijk van het product). Daarnaast ontvang je bij elke aankoop automatisch Shopping Points. Deze shopping points kun je omzetten naar cashback en daarmee weer aankopen doen.

1. Shop en bespaar altijd en overal - zowel online als bij onze lokale partners in heel Europa.
2. Ontvang Cashback en Shopping Points bij elke aankoop
3. Met Cashback Deals zet je jouw Shopping Points gemakkelijk om in Cashback

Waar kan ik geld besparen?

Je kunt bij alle aangesloten partners in Nederland en onderweg in Europa, van Scandinavische landen tot de zuidelijke landen als Griekenland, Italië, Spanje en Portugal geld besparen. Van supermarkten, tankstations tot restaurants en online aankopen. Lokaal, regionaal en internationaal bij meer dan 400.000 aangesloten bedrijven. Alle aangesloten partners vind je in de myWorld app.

Waarom bedrijven zich aansluiten bij myWorld?

Kort gezegd, omdat MKB bedrijven daardoor meer klanten en meer omzet behalen. Het myWorld Partnership biedt verschillende belangrijke voordelen voor lokale MKB Partners en de grootwinkel bedrijven. Meer zichtbaarheid en toegang tot 15 miljoen shoppers wereldwijd zorgt voor meer aankopen van klanten. Partners van myWorld hebben extra marketingkracht op kanalen waar men anders geen toegang tot heeft. Het zorgt voor klantenbinding. Daarvoor is de myWorld app de ideale tool.

Klanten vinden door de locatietool op de app de myWorld Partners veel makkelijker. Het persoonlijke contact met de klanten is voor lokale MKB bedrijven een groot voordeel. Klantenregistratie, marketing tools, innovatieve updates etc. Niet onbelangrijk is dat de grootwinkel bedrijven geen klanten kunnen registeren, als een bescherming voor het MKB. Partners betalen alleen een maandelijkse commissie voor klanten die een aankoop gedaan hebben bij een bedrijf aangesloten bij het shopping platform. Daar worden de Cashback en Shopping Points voor de klant van betaald. Ook is er een mogelijkheid als Partner om gunstige B2B aankopen bij andere Partners te doen. Al met al, meer omzet, meer klanten, eenvoudige bediening, meer zichtbaarheid, marketing ondersteuning en innovatief.

Iets voor jou? Meld je aan!

Is deze manier van geld besparen iets voor jou? Registreer je GRATIS en download de MyWorld app en start met eenvoudig sparen. ;)


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Steven | 2 februari 2024 11:58

Wij gebruiken al jaren de handige myWorld App. Overal in NL en Europa te gebruiken. Eigenlijk gewoon gratis geld want we moeten toch die aankopen doen.

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.