Avontuurlijke camperreizen

Ontdek de wereld op wielen.

Ontdek alle camperreizen

Onbezorgd genieten

alles is voor je geregeld

Kleine groepen

maximaal 10 campers

Individuele vrijheid

staat voorop!

Ga mee met een van de georganiseerde camperreizen. En beleef in kleine groepen onvergetelijke avonturen!

Camperreizen aanbod.

Camperreis Albanië

Noord-Macedonië & Albanië

Onze camperreis door Noord-Macedonië en Albanië brengt u naar fascinerende bestemmingen aan de randen van Europa. Het is een reis van drie weken door schitterende landen met een ongekend rijke natuur, cultuur en een vriendelijke en gastvrije bevolking. Landen die nog niet overspoelt worden door toeristen en waar het heerlijk vertoeven is.

Ontdek meer

Het andere Marokko

Onze Proef Marokko camperreis laat u in 22 dagen veel verschillende delen van Marokko zien. We reizen door de Hoge Atlas, door de imposante Todrakloof en de groene Dadesvallei, langs palmoases, door de “vallei van de 1000 kashba’s” en ervaren de woestijn. Ook bezoeken we een aantal koningssteden en laten we u kennismaken met deze hele andere wereld.

Ontdek meer
Camperreis Marokko
Camperreis Turkije, Georgië en Armenië

Turkije, Georgië en Armenië

Reis met uw eigen camper mee door onbekende landen in de Kaukasus. Landen die liggen op de “grens” van Europa en Azië en waar je invloeden van verschillende landen samen ziet komen. Landen ook met een rijke religieuze cultuur en die ons verrast hebben qua landschap en grote gastvrijheid van de bevolking.

Ontdek meer

Reviews van reizigers.

"We hebben altijd veel zelf ondernomen en dit was onze eerste groepsreis! Het was geweldig, we hebben zoveel meer gezien dan toen we zelf op pad gingen! Bovendien heeft de leuke groep, de goede reisbegeleiding en natuurlijk het land zelf (zeker de westelijke Sahara) dit tot een prachtige reis gemaakt!"

Gerda en Jan
23-12-2021

"De reis heeft onze verwachtingen overtroffen, vooral de hartelijkheid en behulpzaamheid van de inwoners, maar ook het land zelf met de verschillende natuur en de vele oudheden en culturen die er zijn. We hebben erg genoten!!!!!!!!!"

Henk en Wieke
13-02-2022

Ontdek meer camperreizen

Boek jouw avontuur!