Camperreizen

Avontuurlijke camperreizen

Alles geregeld
ontspannen en relaxed op reis
financiële zekerheid
SGR, Calamiteitenfonds en VVKR
12 jaar
ervaring in camperreizen
Avontuurlijke camperreizen

Breng het avontuur tot leven!

En ga mee met een van de georganiseerde camperreizen. En beleef in kleine groepen onvergetelijke avonturen!

Avontuurlijke camperreizen

Camperreis Marokko

Camperreis Marokko

Rondreizen met eigen of gehuurde camper
Tijdens een reis met ons gaat u veel zien in relatief korte tijd, maakt u excursies die u samen waarschijnlijk niet maakt. Zo komt u nog meer ins en outs te weten over dit boeiende land. Bovendien is het ook heel relaxed als de reisroute al voor je is uitgestippeld en overnachtingsplekken zijn uitgezocht. Wij bieden een 15 daagse, 22 daagse en 44 daagse reis door Marokko aan.
Camperreis Macedonie en Albanie

Camperreis Noord-Macedonië en Albanië

21 DAGEN 7 JUNI T/M 27 JUNI 2022 25 AUGUSTUS T/M 14 SEPTEMBER 2022
Het is een reis van drie weken door schitterende landen met een ongekend rijke natuur, cultuur en een vriendelijke en gastvrije bevolking. Landen die nog niet overspoelt worden door toeristen en waar het heerlijk vertoeven is.
Camperreis Balkan

Camperreis Balkan

38 DAGEN | € 1.755,- per persoon 25 AUGUSTUS t/m 1 OKTOBER 2022
Deze camperreis gaat door maar liefst 7 landen en begint in Hongarije en eindigt in Kroatië. Op de tussenliggende route kunt u genieten van de verschillende landschappen, diverse monumenten en musea, verschillende culturen en leuke en bijzondere overnachtingsplekken. In deze reis is er veel ruimte voor eigen initiatieven. Zo zijn er verschillende routes mogelijk en het programma is zeer uitgebreid.
Camperreis Nederland van oud naar jong

Camperreis Nederland

We dalen af van Zuid Limburg naar de Biesbosch en reizen daarmee van geologisch oud naar jong. We rijden zoveel mogelijk over binnenwegen, we wandelen, we fietsen, we fluistervaren, we bezoeken een enkel museum, we genieten van de kennis en het inzicht van een bierbrouwer, vinoloog, fruitteler, stadsgids, boswachters en van mensen werkzaam bij Rijkswaterstaat. Dit alles om een stukje van Nederland beter te leren kennen.
Logo Tailor Made Expeditions

Waarom op reis Met Tailor Made Expeditions?

Met Tailor Made Expeditions maak je avontuurlijke camperreizen die zorgen voor een mooie en onvergetelijke ervaring! Ervaar het gemak van een reis die voor jou geregeld is en waarbij we samen mooie avonturen beleven, kennis maken met andere culturen en in alle vrijheid rond reizen. Kortom ontspannen en relaxed op reis!

Reviews camperreizen

We hebben altijd veel zelf ondernomen en dit was onze eerste groepsreis! Het was geweldig, we hebben zoveel meer gezien dan toen we zelf op pad gingen! Bovendien heeft de leuke groep, de goede reisbegeleiding en natuurlijk het land zelf (zeker de westelijke Sahara) dit tot een prachtige reis gemaakt!
Review camperreizen
Gerda en Jan
De reis heeft onze verwachtingen overtroffen, vooral de hartelijkheid en behulpzaamheid van de inwoners, maar ook het land zelf met de verschillende natuur en de vele oudheden en culturen die er zijn. We hebben erg genoten!!!!!!!!!
Review camperreizen
Henk en Wieke
Over de reisbegeleiding: De grote betrokkenheid en bezorgdheid, alles was uitstekend georganiseerd, alles wat beloofd was werd waargemaakt. Van ons krijgen ze een 10. En natuurlijk het contact met de Marokkanen, krab eten in Moulay Bousselham, in de streekbus naar Essaouira, lunch tijdens 4×4 tocht in Merzouga, het theedrinken in Chefchaouen en de zonsondergang op dromedaris in Merzouga maakten het een fantastische reis!
Review camperreizen
Leoni en Cees
arrow_drop_up arrow_drop_down