Over Livcamp

Maak van het leven een avontuur!

Hoe het begon...

Mijn camper avontuur begon in 2015. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Ik startte meemetmel.nl en nam mensen mee met de camper. Voor een vast bedrag per dag. Zo kon ik mijn reis door Europa financieren.

In de afgelopen jaren heb ik op meer dan 1.000 camperplekken gestaan en heb ik meer dan 50.000 kilometer door Europa gereden. Een reis die ik zo weer over zou doen!

Over Livcamp

Onze missie

Bij Livcamp draait alles om het creëren van onvergetelijke camperavonturen. Of je nu een ervaren kampeerder bent of nieuw bent in de wereld van campers, wij bieden een schat aan informatie, inspiratie en diensten om jouw reiservaring naar een hoger niveau te tillen.

Bij Livcamp zijn we gepassioneerd door campers en willen we jouw reiservaring verbeteren. Neem contact met ons op via ons contactformulier en laat ons weten hoe we je kunnen helpen jouw camperdromen waar te maken.

Missie Livcamp

Ons Team

Profielfoto Melanie Otten
Melanie Otten
Initiafiefnemer
Profielfoto Jan-Lammert
Jan-Lammert
Route expert
Profielfoto Robin Farmer
Robin Farmer
App developer

Sluit je aan bij ons team van avonturiers

Ontdek Livcamp+