arrow_drop_up arrow_drop_down
Over Livcamp het camperforum

Over Livcamp

Leef jouw camper avontuur!

Hoe het begon in 2015...

Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Ik startte meemetmel.nl en nam mensen mee met de camper. Voor een vast bedrag per dag. Zo kon ik mijn reis door Europa financieren. 

In de afgelopen jaren heb ik op meer dan 1.000 camperplekken gestaan en heb ik meer dan 50.000 kilometer door Europa gereden. Een reis die ik zo weer over zou doen!

Livcamp missie

Missie

Onze missie is camperaars verder op weg te helpen. Naar die ultieme droomcamper, de mooiste uithoekjes en meer vrijheid en avontuur. 

Dat doen we door het faciliteren van een camperforum, het creëren van campergidsen, het delen van de mooiste camperplekjes en elke week een nieuwe camperdeal te plaatsen.

Leef jouw camper avontuur!


Ons team

Melanie

Is initiatiefnemer van Livcamp en fulltime camperaar van 2015 tot 2020. 

Jan-Lammert

Route expert.

Gastblogger worden?

Ben jij vaak met de camper onderweg? En vind je het leuk om je avonturen vast te leggen met pen en papier? Of met je fotocamera? Word dan gastblogger op Livcamp.nl!