Over Livcamp het camperforum

Over Livcamp

Leef jouw camper avontuur!

Hoe het begon in 2014...

Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Ik startte meemetmel.nl en nam mensen mee met de camper. Voor een vast bedrag per dag. Zo kon ik mijn reis door Europa financieren. 

In de afgelopen jaren heb ik op meer dan 1.000 camperplekken gestaan en heb ik meer dan 50.000 kilometer door Europa gereden. Een reis die ik zo weer over zou doen!

Livcamp missie

Missie

Onze missie is de avonturier in de mens naar boven halen. En te inspireren om met de camper op reis te gaan. Daarnaast willen we de camperaar veilig op weg helpen. Op weg naar de mooiste camperplaatsen, handige tools en producten, leuke campergidsen met routes en de zekerheid van een goede camperverzekering.

Dit doen we door het faciliteren van een forum, het creëren van campergidsen en het bouwen van een app waarmee je camperplaatsen kunt vinden.

We wensen je een mooi avontuur. Leef jouw camper avontuur!


Ons team

Melanie

Is initiatiefnemer van Livcamp en fulltime camperaar van 2014 tot 2020. 

Jan-Lammert

Route expert.

Bekijk onze Mediakit

arrow_drop_up arrow_drop_down