Kamperen voor de tent

Handige tassen om mee te nemen tijdens het kamperen

Ga je binnenkort kamperen? Dan zijn er natuurlijk een hele hoop zaken waar je rekening mee moet houden. Los van het inpakken van al je spullen en het controleren ervan, is er ook iets waar niet iedereen direct aan denkt en dat is het meenemen van een of meerdere handige tassen. Hoewel de meeste bij kamperen direct denken aan een tent in het bos, hoeft dit natuurlijk niet het geval te zijn. Zo zien we namelijk ook steeds vaker dat mensen willen genieten van de luxe van een hotel, maar wel met de vrijheid van een camping. Dan is een luxe safaritent bijvoorbeeld ideaal. Welke vorm van kamperen je ook kiest, een goede tas is een absolute must. Neem alleen al eens de wandeling naar de supermarkt. Hoe neem je al je boodschappen mee? Precies, in een totebag bijvoorbeeld!Welke tassen ook handig zijn, vertellen we je nu.

Goede rugzak

De tas die je eigenlijk altijd bij je zou moeten hebben, is natuurlijk een goede rugzak. Het voordeel is dat je ze overal en altijd kunt dragen en er je spullen mee kunt nemen. Vooral tijdens het kamperen, waarbij je vaak toch de nodige kilometers loopt, is het bijvoorbeeld wel fijn dat je wat eten en drinken voor onderweg mee kunt nemen en gewoon je beide handen vrij hebt tijdens het lopen. Je zit er namelijk niet op te wachten om de hele weg een fles met drinken vast te moeten houden in je ene hand en een zak met brood in je andere hand. Dit lijkt in het begin niet zo erg, maar je zult merken dat wanneer je een tijdje onderweg bent, dit enorm vervelend is.

Mom bag

Bij een mom bag denken we vaak direct aan een luiertas. Toch is dit absoluut niet het geval. Sterker nog, deze tassen zijn ook ideaal voor vrouwen zonder kinderen. De reden dat het kopen van een mom bag steeds populairder wordt, is omdat ze ontzettend veel ruimte hebben. Dit heeft als voordeel dat je bijvoorbeeld de spullen van je kleintje kunt meenemen, maar ook wat voor jezelf. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat je deze tassen niet op je rug kunt dragen, maar bijvoorbeeld alleen over je schouder.

Backpack

Ben je een echte kampeerder? Dan weet je als geen ander hoe handig het is om een goede backpack bij je te hebben. Anders dan een rugzak, is een backpack net even een stukje prettiger om te dragen. Ze zijn namelijk speciaal ontworpen om meerdere uren te kunnen dragen, ook met redelijk zware belasting. Daarbij komt ook dat deze tassen vaak waterafstotend zijn, waardoor je dus niet bang hoeft te zijn dat de inhoud nat wordt. Vooral prettig wanneer je van plan bent om de nodige kilometers te gaan wandelen in het bos en het ineens begint te regenen. Hoe fijn is het dan dat je een set droge kleding uit je tas kunt halen en je snel even om kunt kleden?


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.