Camper reisdagboek

Wie jarig is trakteert

Er is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is….! En wie jarig is trakteert! Daarom alleen vandaag 30 november het camper reisdagboek voor slechts €10,- inclusief verzending. Dat is 50% korting! Leuk om zelf je camperavonturen in op te schrijven of cadeau te doen tijdens de feestdagen aan camperliefhebbers.

Het camper reisdagboek

Ga met de camper op reis, houd je avonturen bij in dit camper reisdagboekje en bewaar het als een herinnering voor later. Want wie van zijn herinneringen geniet leeft tweemaal. 

Inkijkexemplaar

Bekijk hier het camper reisdagboek inkijkexemplaar.

Korting pakken?

Mail je naam en adres naar melanie@livcamp.nl en ontvang deze week voor slechts 10 euro het camper reisdagboek op je deurmat.

Nu tijd voor taart! ;)


profielfoto

Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.