arrow_drop_up arrow_drop_down

Wellness op camperplaats Vechtdal

Camperplaats Vechtdal in Overijssel is een bijzondere camperlocatie. Want je kunt hier een camperplaats met privé hottub reserveren. Dat is toch geweldig! Daarnaast kun je de sauna in, een buitendouche nemen of een behandeling en massage boeken. Op deze camperplaats kun je jezelf verwennen en genieten van de natuur in het rustgevende Vechtdal. 

Camperplaats Vechtdal

De camperplaats met sanitairgebouw

Omgeving camperplaats Vechtdal

De camperplaats ligt in Nieuwleusen en dit dorpje ligt in het mooie Vechtdal aan de rand van het Reestdal. In deze natuurrijke, groene en gastvrije omgeving op de grens van Drenthe en Overijssel kun je heerlijk tot rust komen en genieten van wellness en natuur.

Of kom lekker in beweging en loop een van de vele wandelroutes die deze omgeving rijk is. Er liggen maar liefst 1420 km wandelpaden op je te wachten. Ben je meer een fietser? Dan liggen er 5 routes tussen de 30 en 50 km voor je klaar. De routeboekjes vind je op de camperplaats naast het sanitairgebouw.

Zin om cultuur te snuiven en een stad op te zoeken? De camperplaats ligt op 15 minuten rijden vanaf Zwolle.

Faciliteiten op camperplaats Vechtdal

Camperplaats met privé hottub.

Camperplaats Vechtdal heeft 12 ruime camperplaatsen waarvan 4 camperplaatsen met privé hottub. Naast alle standaard faciliteiten als drinkwater vullen, lozen en douche en toilet vind je er ook een sauna en buitendouche. Een camperplaats met wellness gevoel. 🙂

De sauna

Is een wellness weekend met de camper voor jou op je lijf geschreven? Dan kun je hier reserveren. Op zondag is er op de camperplaats een rustdag. Dit betekend dat er geen aankomstdag is en dat je geen sauna faciliteiten kunt boeken. Wel kun je op deze dag met de camper vertrekken.

Adres Camperplaats Vechtdal

Den Hulst 20
7711 GN
Nieuwleusen

Wil je meer camperplaatsen ontdekken?

Bekijk de top 5 camperplaatsen in Overijssel of bekijk meer camperplaatsen op het prikboard.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. Ik wilde leven, ontdekken en nieuwe mensen leren kennen. Met Livcamp wil ik andere camperaars letterlijk en figuurlijk op weg helpen.
Reactie plaatsen