Vier sinterklaas op camperplaats de Rucphense Weide
2 min. leestijd

Vier sinterklaas op camperplaats de Rucphense Weide

Tijdens het weekend van sinterklaas is het feest op camperplaats de Rucphense Weide. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en lekkernijen geserveerd. Voor een gezellig Sinterklaasweekend ben je hier aan het goede adres!

Sinterklaas activiteiten

Voor de liefhebbers is er op vrijdagavond 3 december een sinterklaas-dobbelspel in de gezamenlijke overdekte ruimte. Neem hiervoor 2 kleine cadeautjes mee.

Op zaterdagavond 4 december wordt het kampvuur aangestoken en staat er een kruidenlikeur klaar.

Op zondagochtend wordt het weekend afgesloten met koffie, thee en vers sinterklaasgebak. En dan heeft Sinterklaas nog een leuke verrassing klaar staan!

Sinterklaas lekkers

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 december is het mogelijk om een diner bij de camper te laten bezorgen. Je kunt iets van de diner-bezorgservice kaart bestellen.

Op 4 december is het mogelijk om een heerlijke sint-borrelbox te bestellen. Deze borrelbox bestaat uit verschillende zoete en hartige lekkernijen en wordt bezorgd aan de camper. Ook kun je op deze dag voor de daghap gaan. Dit is de vol-au-vent, een pasteitje met verse kippenragout, frites en salade.

Camperplaats Rucphense Weide

Reserveren?

Je bent niet verplicht om aan alle onderdelen mee te doen. Je kunt kiezen voor enkel een staplaats en je kunt de extra's optioneel bijboeken. Reserveren is mogelijk vanaf 2 overnachtingen.
Tijdens dit weekend houden we ons aan de RIVM-richtlijnen.

Reserveer uw overnachting op de Ruchphense Weide

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen