vier-sinterklaas-op-camperplaats-rucphense-weide

Vier sinterklaas op camperplaats de Rucphense Weide

Tijdens de sinterklaasperiode valt er van alles te beleven op camperplaats de Rucphense weide. Of je nu jong of oud bent, er zijn talloze mogelijkheden om je te vermaken en volledig op te gaan in de betoverende sfeer van Sinterklaas.

Pizza-avond

Geniet op vrijdagavond 24 november van de authentieke smaak, gezelligheid en ambachtelijke bereiding van de hout gestookte pizza's die speciaal voor jou gebakken worden. Het draait natuurlijk niet alleen om de pizza, maar ook om de ambiance waarin je deze eet. Daarom wordt er voor een sfeervolle plek gezorgd in de groepsruimte, waar je kunt genieten van je pizza.

Workshop chocoladeletter maken

Op zaterdagmiddag 25 november gaat om 14:00 uur de workshop chocoladeletters maken van start. Tijdens deze workshop krijg je de kans om een heerlijke chocoladeletter te creëren. Je kunt ervoor kiezen om deze mee naar huis te nemen, als cadeau te geven of gewoon lekker zelf op te eten. Daarnaast staat er voor alle deelnemers een kopje koffie of thee met een overheerlijke plak cake klaar.

Gezamenlijk ontbijtbuffet

Op zondagochtend staat er in de groepsruimte tussen 9:00 uur en 10:30 uur een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Het buffet biedt een diverse selectie aan heerlijke broodjes, verschillende soorten beleg, vers gekookt ei, smakelijke salades, yoghurt,  fruit en koffie, thee, melk en jus d'orange.

Reserveren?

Meer informatie en reserveren op de website van camperplaats de Ruchphense Weide.


profielfoto

Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.