camperplaats-rucphense-weide

Vier Koningsdag op camperplaats de Rucphense weide

Ook tijdens de dagen rondom Koningsdag staat er weer iets leuks op de planning op camperplaats Rucphense Weide! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Zo ziet het programma eruit

Maandag 25 april Bourgondisch borrelen
Op maandag 25 april is het mogelijk om een luxe borrelplank met een heerlijke bubbels te bestellen. Deze borrelbox bestaat uit diverse soorten kaas, worst, gehaktballetjes, olijven etc. inclusief 1 fles bubbels. Dit wordt aan de camper bezorgd.

In de avond is er vanaf 20:30 uur een pub quiz in de gezamenlijke ruimte. Tijdens deze pub quiz kun je ook genieten van een hapje en een drankje. Tevens zijn er leuke prijzen te winnen! 

Koningsdag op camperplaats Rucphense Weide

Dinsdag 26 april Royale kipsaté de dag voor Koningsdag
Op dinsdagavond 26 april (dag voor Koningsdag) bereidt kok van Agtmael verse royale kipsaté op de BBQ op de camperplaats. 

Woensdag 27 april Uitgebreide ontbijtbox
Op deze dag kun je een uitgebreide ontbijtbox bestellen met verse jus d'orange, yoghurt, diverse broodjes, beleg en een vers gekookt eitje. 

 In de middag omstreeks 11:30 uur kun je meedoen met een happen en trappen fietstocht. Onderweg maakt u diverse stops waar je een lekkere versnapering krijgt. 

Arrangementen op camperplaats Rucphese Weide

Elke avond kampvuur 
Tijdens deze dagen kunt u genieten van een gezellig kampvuur op het middenveld.

Wil je erbij zijn?

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus reserveer snel!


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.