Vier Koningsdag op camperplaats de Rucphense weide
1 min. leestijd

Vier Koningsdag op camperplaats de Rucphense weide

Ook tijdens de dagen rondom Koningsdag staat er weer iets leuks op de planning op camperplaats Rucphense Weide! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Zo ziet het programma eruit

Maandag 25 april Bourgondisch borrelen
Op maandag 25 april is het mogelijk om een luxe borrelplank met een heerlijke bubbels te bestellen. Deze borrelbox bestaat uit diverse soorten kaas, worst, gehaktballetjes, olijven etc. inclusief 1 fles bubbels. Dit wordt aan de camper bezorgd.

In de avond is er vanaf 20:30 uur een pub quiz in de gezamenlijke ruimte. Tijdens deze pub quiz kun je ook genieten van een hapje en een drankje. Tevens zijn er leuke prijzen te winnen!

Koningsdag op camperplaats Rucphense Weide

Dinsdag 26 april Royale kipsaté de dag voor Koningsdag
Op dinsdagavond 26 april (dag voor Koningsdag) bereidt kok van Agtmael verse royale kipsaté op de BBQ op de camperplaats.

Woensdag 27 april Uitgebreide ontbijtbox
Op deze dag kun je een uitgebreide ontbijtbox bestellen met verse jus d'orange, yoghurt, diverse broodjes, beleg en een vers gekookt eitje.

 In de middag omstreeks 11:30 uur kun je meedoen met een happen en trappen fietstocht. Onderweg maakt u diverse stops waar je een lekkere versnapering krijgt.

Arrangementen op camperplaats Rucphese Weide

Elke avond kampvuur 
Tijdens deze dagen kunt u genieten van een gezellig kampvuur op het middenveld.

Wil je erbij zijn?

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus reserveer snel!

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen