Je camper veilig en zorgeloos verkopen via Motorhome Depot
1 min. leestijd

Je camper veilig en zorgeloos verkopen via Motorhome Depot

Je camper verkopen? Laat het over aan de campermakelaar, dan weet je zeker dat je krijgt wat jouw camper waard is.

De camper naar je wensen

Na een paar prachtige reizen met je camper, weet je nu eindelijk hoe je jouw camper het liefste wil hebben. Een half integraal, of toch een integraal? Misschien een buscamper? Een hefbed, een vast bed, twee losse bedden? Welke camper het beste past, weet je pas als je er echt mee onderweg bent geweest.

De waarde van de camper

Ontvang je wat jouw camper werkelijk waard is? Bij een dealer krijg je zelden een goede (inruil) prijs en bij een particuliere verkoop weet je niet wie je over vloer krijgt en liggen fraude, diefstal en bedrog op de loer.

Deze zorgen verdwijnen wanneer je in zee gaat met een campermakelaar van Motorhome Depot. Zij werken op basis van geen verkoop, geen kosten. De campermakelaar neemt een uitgebreide checklist door en voert een waardebepaling uit. Hierdoor weet je dat je een reële prijs voor jouw camper ontvangt.

Hoe gaat het in z'n werk?

Motorhome Depot adverteert jouw camper en onderhoudt het contact met geïnteresseerde kopers. Omdat de makelaar jouw camper goed kent, krijgt je alleen bezichtigingen van mensen die exact op zoek zijn naar jouw camper en al weten wat jouw camper kost. De kans is daarom groot dat de verkoop bij een eerste of tweede bezichtiging al rond is. Is de deal eenmaal gesloten, dan verloopt de betaling via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht. Hierdoor zijn de koper en u ervan verzekerd dat het geldbedrag niet opeens verdwenen is.

Jouw camper verkopen?

Wil je graag jouw camper verkopen en weten wat de marktwaarde van jouw camper is? Vul dan het waardebepalingsformulier in bij Motorhome Depot. Vervolgens zal de regio campermakelaar contact met je opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Livcamp is een online camperplatform voor Nederlandse en Belgische camperaars.
Reactie plaatsen