camperplaats-vechtdal

Van droom naar nieuwe werkelijkheid

Met trots (en een beetje weemoed) kondigen wij aan dat het tijd is om onze Camperplaats Vechtdal over te dragen aan de volgende generatie avonturiers. De droom van Janny is nu de droom van Germo en Rosalie van de Hoek geworden. 

Ik wilde een plek creëren waar camperaars konden genieten van rust, natuur en wellness. Deze droom werd werkelijkheid toen we ik in november 2016 de eerste gasten mocht verwelkomen. In de jaren daarna hebben vele camperaars hun weg gevonden naar Camperlaats Vechtdal en is mijn man, Luit, mede-eigenaar geworden. 

Met veel toewijding, passie en gastvrijheid hebben we de camperplaats geleid. Maar nu is het moment gekomen om de plek over te dragen. We kijken ernaar uit meer tijd te hebben voor familie, vrienden en eigen camperavonturen. We zijn ervan overtuigd dat Germo en Rosalie de perfecte nieuwe beheerders zullen zijn. Afgelopen weken hebben Germo en Rosalie al met veel enthousiasme en liefde de camperplaats gerund. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij Camperplaats Vechtdal tot een plek zullen maken waar jij, als camperaar, graag blijft komen. 

Germo en Rosalie hebben dezelfde liefde voor reizen en de natuur, en ze delen dezelfde visie voor de camperplaats. “Al jarenlang genieten wij met ons gezin van de vrijheid die het camperen ons geeft. Als ondernemers vinden wij Camperplaats Vechtdal een prachtige plek voor camperaars die extra luxe wensen. We merken dat het ons veel energie geeft en zitten vol met plannen om het camper-en wellnessconcept verder uit te breiden.We kijken er enorm naar uit om u, en andere gasten, te mogen ontvangen op de prachtige plek die door Luit en Janny is gerealiseerd.” 

Hopelijk blijf je de weg vinden naar Camperplaats Vechtdal! Wij blijven op hetzelfde adres, naast de camperplaats, wonen. Mocht je binnenkort op de camperplaats staan, voel je dan vrij om even aan te kloppen. Dan drinken we een kopje koffie, bij wijze van afscheid. (Als wij dan tenminste niet zelf op reis zijn ;-))

Camperplaats Vechtdal
Den Hulst 20
7711 GN Nieuwleusen 

E-mail: info@camperplaatsvechtdal.nl
Telefoon: 06-126 26 117


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.