Spark Leeuwarden

SPARK! Ben jij erbij in Leeuwarden?

SPARK! Na Melbourne, Bilbao en Londen nu ook in Leeuwarden! SPARK is een outdoor voorstelling van duizenden 'sparks' die door de lucht zweven. Deze biologisch zwevende deeltjes zijn een eco-alternatief voor vuurwerk. Het is een show om bij weg te dromen, voor zowel jong als oud!

De maker van SPARK

De bedenker Daan Roosegaarde had de wens om het vuurwerk te moderniseren. Hij ging aan de slag, liet zich inspireren door vuurvliegjes en creëerde het fenomeen SPARK. Zelf zegt hij het volgend over zijn eigen uitvinding: “Meer dan traditioneel vuurwerk werkt SPARK hypnotiserend. Het brengt rust, als een kampvuur. En net als een kampvuur, brengt het mensen bij elkaar. Je kunt er uren naar zitten kijken, of tijdens je avondwandeling met de hond even blijven hangen."

Spark in Leeuwarden

In het eerste weekend van November is SPARK voor het eerst te zien in Nederland en wel in Leeuwarden. Hieronder meer informatie over SPARK in Leeuwarden. Ben jij erbij?

Wanneer? Donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023
Waar? Op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden
Hoe laat? Van 19.00 tot 22.30 uur
Voor wie? Voor iedereen! Gratis!

Leeuwarden is een bruisende stad en organiseert meer evenementen in November: het noordelijk filmfestival, stadskas en de tocht. Bekijk de agenda van Leeuwarden.

Met de camper overnachten in Leeuwarden

Camperplaats Leeuwarden biedt met 18 camperplaatsen een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan het centrum van Leeuwarden. De camperplaats ligt op 15 minuten fietsen van het centrum en een bushalte vind je op 5 minuten lopen. De camperplaats biedt mooie staanplaatsen aan de jachthaven en beschikt over een selfservice incheck-systeem. Je bent vrij om zelf in en uit te checken en een plekje te kiezen.

Het standaardtarief voor de camperplaats is € 9,00 per nacht inclusief 2 personen, WiFi, gratis broodjes en een unieke Camperplaats Leeuwarden-sleutel voor korting bij aangesloten bedrijven. Voor een stroomaansluiting betaal je 5 euro. De camperplaats is 365 dagen per jaar geopend.

Camperplaats Leeuwarden
De Zwemmer 3 8939 CA Leeuwarden
+31 58 299 00 65
info@camperplaatsleeuwarden.nl


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.