Noorderzon Camperfestival

Noorderzon Camperfestival

Op donderdag 29 februari, vrijdag 1 en zaterdag 2 maart 2024 organiseert Noorderzon Campers het allereerste Noorderzon Camperfestival. Tijdens dit festival is er veel gezelligheid en kun je van alles te weten te komen over ‘camperen’. Er zijn stands, activiteiten en verschillende workshops. Ook zijn er feestelijke kortingen!

Waarom een camperfestival?

Regelmatig horen we van klanten “we denken er al een tijd om een camper te huren of te kopen”. Is dat bij jou het geval, dan is het Noorderzon Camperfestival een gezellige en laagdrempelige manier om meer te weten te komen over ‘camperen’. Weet je nog niet of deze manier van vakantie vieren bij je past? Of weet je nog niet welk type camper bij je past? Ben je benieuwd waar je om moet denken als je met de camper op pad bent? Kom dan zeker langs!

We hebben ruim 100 campers op ons terrein staan. De meest gangbare indelingen en modellen van diverse merken zijn aanwezig. Je kunt rustig rondlopen om modellen te bekijken en als je wilt een praatje maken met één van onze medewerkers of andere bezoekers.

Info Noorderzon Camperfestival

Wanneer: donderdag 29 februari, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart 2024
Tijd: elke dag van 8.30 tot 17.00 uur
Waar: Smalle Weegbree 5, 8472 BG  Wolvega


profielfoto

Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.