motorhome-depot-veilig-je-camper-verkopen-2560x1100-1.jpg

Motorhome Depot voor de verkoop van jouw camper

Een camper is een flinke investering en wie een camper verkoopt, wil er zeker van zijn dat de prijs de juiste is en dat de overdracht veilig en goed verloopt. Net als een woningmakelaar, ontzorgt de campermakelaar de verkoper en begeleidt het hele verkooptraject van A tot Z.

Werkwijze Motorhome Depot

Motorhome Depot werkt volgens een vast stappenplan. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreekt de campermakelaar het hele verkooptraject en beantwoordt al jouw vragen. Ga jij met Motorhome Depot in zee, dan voert de campermakelaar een waardebepaling uit en doorloopt hij een uitgebreide camperchecklijst. In overleg met jou spreekt hij een marktconforme verkoopprijs af. Daarna plaatst hij een advertentie van de camper met alle camperspecificaties en voorzien van een goede fotoreportage op onze website motorhomedepot.nl, social media en relevante websites zoals Marktplaats. 

Wat doet een campermakelaar?

De campermakelaar voert de verkoopgesprekken, begeleidt de bezichtigingen en voert de onderhandelingen. Is de koper gevonden, dan wordt de verkoopovereenkomst door de campermakelaar opgemaakt. De campermakelaar is aanwezig bij de definitieve overdracht van de camper en doorloopt een uitgebreide checklijst. Nadat de betaling heeft plaatsgevonden via de stichting derdengelden onder notarieel toezicht, kan de camper bij de RDW worden overgeschreven. 

No cure no pay formule

Motorhome Depot werkt volgens de no cure no pay formule. Als de camper binnen de afgesproken verkoopperiode niet is verkocht, dan betaal jij niets. Daarnaast blijft de camper tijdens het verkoopproces bij jou thuis staan. Mocht jij toch nog graag met de camper op vakantie gaan, dan is dit mogelijk. Het is het ook mogelijk om de camper tijdens het verkoopproces te stallen bij één van de Motorhome Depot facility centers.

Wil je kennismaken met de campermakelaar in jouw regio?

Neem telefonisch contact op via 085 065 76 20 of vul het waardebepalingsformulier in. De campermakelaar in jouw regio neemt dan contact met je op. 

Camperinspiratie opdoen?

Ben je van plan om mooie reizen met de camper te maken? Neem dan eens een kijkje bij Tina’s reisverslagen voor reisinspiratie en leuke camperplaatsen.


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.