camperreis-marokko

Met een georganiseerde camperreis naar Marokko

Waarom met de camper naar Marokko? In Marokko kom je in een geheel andere wereld terecht. De bevolking, de eeuwenoude medina’s, lemen kashba’s, palm-oases, woestijnen en indrukwekkende kloven en gebergtes maken een reis per camper naar Marokko tot een onvergetelijk avontuur.

Waarom Marokko met de camper bezoeken?

Als je met de camper naar Marokko gaat scheidt slechts de smalle Straat van Gibraltar je van Marokko. Zodra je de ferry afrijdt kom je in een geheel andere wereld terecht: het oosterse Marokko. De bevolking, de eeuwenoude medina’s, lemen kashba’s, palm-oases, woestijnen en indrukwekkende kloven en gebergtes maken een reis per camper naar Marokko tot een onvergetelijk avontuur. Marokko heeft een grote diversiteit aan landschappen. En geen dag is hetzelfde.

Met een georganiseerde camperreis naar Marokko

Twijfel je nog om individueel Marokko te bezoeken? Dan kun je met één van de georganiseerde camperreizen naar Marokko gaan. Tailor Made Expeditions reist bijvoorbeeld met kleinschalige groepen van maximaal 10 campers. Tijdens die reis ga je veel zien in korte tijd en maak je excursies die je zelf waarschijnlijk niet zou maken. Zo kom je nog meer ins en outs te weten over dit boeiende land. Bovendien is het ook heel relaxed als de reisroute al voor je is uitgestippeld en overnachtingsplekken zijn uitgezocht.

Tailor Made Expeditions organiseert een 15 daagse, 22 daagse en 44 daagse reis door Marokko. 


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.