Met een georganiseerde camperreis naar Marokko
1 min. leestijd

Met een georganiseerde camperreis naar Marokko

Waarom met de camper naar Marokko? In Marokko kom je in een geheel andere wereld terecht. De bevolking, de eeuwenoude medina’s, lemen kashba’s, palm-oases, woestijnen en indrukwekkende kloven en gebergtes maken een reis per camper naar Marokko tot een onvergetelijk avontuur.

Waarom Marokko met de camper bezoeken?

Als je met de camper naar Marokko gaat scheidt slechts de smalle Straat van Gibraltar je van Marokko. Zodra je de ferry afrijdt kom je in een geheel andere wereld terecht: het oosterse Marokko. De bevolking, de eeuwenoude medina’s, lemen kashba’s, palm-oases, woestijnen en indrukwekkende kloven en gebergtes maken een reis per camper naar Marokko tot een onvergetelijk avontuur. Marokko heeft een grote diversiteit aan landschappen. En geen dag is hetzelfde.

Met een georganiseerde camperreis naar Marokko

Twijfel je nog om individueel Marokko te bezoeken? Dan kun je met één van de georganiseerde camperreizen naar Marokko gaan. Tailor Made Expeditions reist bijvoorbeeld met kleinschalige groepen van maximaal 10 campers. Tijdens die reis ga je veel zien in korte tijd en maak je excursies die je zelf waarschijnlijk niet zou maken. Zo kom je nog meer ins en outs te weten over dit boeiende land. Bovendien is het ook heel relaxed als de reisroute al voor je is uitgestippeld en overnachtingsplekken zijn uitgezocht.

Tailor Made Expeditions organiseert een 15 daagse, 22 daagse en 44 daagse reis door Marokko. 

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen