landgoed-wandeltocht-beltrum-2558x1100.jpg

Landgoed wandeltocht combineren met kamperen in Beltrum

Op 15 minuten fietsen vanuit Camperplaats Erve Roos is het 15 minuten fietsen naar het Noasman. Hier organiseren Stichting De vrienden van het Noasman op zaterdag 2 april en zondag 3 april 2022 een landgoed wandeltocht. Hierbij kunt u kiezen uit een wandelroute van 5, 10, 15, 20 of 30 kilometer. Afhankelijk van het aantal kilometer is het mogelijk om een starttijd te kiezen tussen 08.30 uur en 11.30 uur.

De tocht zal onder andere gaan over landgoed “Het Noasman” en retentiegebieden, maar ook door bossen en over de welbekende “Kerkepaden” van Beltrum. Verrassend om te zien is ieder jaar weer de overgang van nieuwe en oude natuur. Daarnaast gaat de tocht over een nabij gelegen camping.

Aan de tocht zijn wel inschrijfkosten verbonden; €3,50 per deelnemer voor leden die lid zijn van de KWBN en €4,50  voor niet leden van de bond. De opbrengsten van de tocht komen te goede aan het landschap. Wilt u ook het kamperen combineren met de wandeltocht? Schrijf je dan in via de website van ’t Noasman.

Mocht je meer willen weten over de wandeltocht? Kijk dan op www.noasman.nl of bel naar 0611826640.


profielfoto
Livcamp

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Livcamp.nl brengt dagelijks het laatste campernieuws. Zo ga je goed voorbereid op pad en ontdek je de mooiste locaties, ben je bij de leukste events en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.