kerstshow-buscamper-nederland

Kerstshow bij Buscamper Nederland in Culemborg

Ga jij met een buscamper op reis? Of ben je geïnteresseerd in een Buscamper? Dan wil je zeker bij Buscamper Nederland zijn geweest!

Kerstshow bij Buscamper Nederland

En van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december is er een speciale kerstshow. De showroom staat vol met ruim 40 Buscampers is omgetoverd tot winterse kerstferen. Er staan heerlijke hapjes klaar en natuurlijk warme Glühwein en chocomel. 

Daarnaast staat het team van Buscamper Nederland klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te op weg te helpen.

Iets voor jou? Er is geen aanmelding nodig en je kunt gratis binnenlopen. De showroom staat in Culemborg onder de rook van Utrecht.

Contactgegevens

Buscamper Nederland
Pascalweg 24
4104 BG Culemborg
T: 0345 – 545760
E: info@buscamper.nl


Buscamper Nederland BV

Buscamper Nederland, oftewel Pössl Nederland. Al ruim 30 jaar specialist in Buscampers. Gevestigd net onder Utrecht in Culemborg. Met altijd de grootste voorraad Buscampers van Nederland.


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.