jouw-camper-kan-nu-veel-opleveren

Jouw camper kan nu veel opleveren

Veel mensen kopen in het voorjaar een nieuwe camper, zodat ze er een vol seizoen mee op pad kunnen.

De beste tijd om je camper te koop te zetten

Nog heel even en dan is het voorjaar: de eerste krokusjes, de eerste keer op een terras, de eerste keer van het jaar weg met de camper. Daarom is er juist in het voorjaar een grote vraag naar campers. Mensen die voor het eerst gaan camperen en mensen die nu precies weten wat voor camper ze willen. Het voorjaar is veruit de beste tijd om je camper te koop te zetten.

 Verkopen van de camper

Er komt veel kijken bij het verkopen van een camper. Naast de hele papieren rompslomp, moet je de camper met foto’s online te koop zetten, belangstellenden beantwoorden en rondleiden. Bovendien gaat het om een groot geldbedrag en dat trekt fraudeurs en criminelen. Wanneer je je camper verkoopt via Motorhome Depot, heb je daar geen zorgen over. Wij regelen alles voor jou van A tot Z. Geen verkoop-geen kosten, alleen serieuze bezichtigingen, geen verspilde tijd en iedere financiële transactie verloopt bij ons via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht. Op deze manier is een veilige betaling voor de koper en de verkoper gegarandeerd.

Hulp bij verkopen van de camper

Twijfel je? Neem eens contact op met MotorhomeDepot voor een vrijblijvend gesprek waarin ze je uitleggen hoe ze werken en jij alle vragen die je nog hebt kunt stellen. Of vul het waardebepalingsformulier op website in, dan neemt de campermakelaar uit jouw regio vrijblijvend contact met je op.


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.