Oirschot tijdens de feestdagen

Het pittoreske Oirschot is tijdens de feestdagen extra verlicht

Al leuke ideeën voor de feestdagen? Wij hebben een leuke tip! Rond de feestdagen is het centrum van Oirschot feestelijk en sfeervol verlicht.

Het pittoreske Oirschot

Het pittoreske Oirschot is rond de feestdagen nog pittoresker. De gevels zijn Dickens achtig verlicht. Er zal weer een grote schaatsbaan met grand café op de markt komen voor vele gezellige uurtjes. En met regelmaat is er live muziek!

Camperplaats Oirschot

Camperplaats Oirschot zal weer sfeervol uitgerust worden zodat de kerstsfeer goed tot zijn recht komt. Op vrijdagavond komt de foodtruck op de camperplaats, met heerlijke hamburgers en een wisselend hoofdgerecht. Op 1e kerstdag wordt er ​een goed 3 gangen menu geserveerd, waar u naar wens aan kunt deelnemen.

Een plekje reserveren op camperplaats Oirschot?

Reserveren rond de kerstdagen kan via het reserveringsformulier van Camperplaats Oirschot. ​


profielfoto

Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.