handige verzekeringen

Handige verzekeringen als je met de camper op pad gaat!

Een reis maken met de camper is natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Het geeft je tijdens de vakantie enorm veel vrijheid om te gaan en te doen wat je wilt. Je hebt eigenlijk gewoon een huis op wielen, en wie wil dat nu niet? Wel is het goed om bewust te zijn van de zaken die vooraf geregeld moeten worden. Een goed voorbeeld hiervan zijn de verzekeringen. Een verzekering reis helpt je tegen allerlei risico's. Hier lees je er meer over.

Reisverzekering

De reisverzekering zorgt ervoor dat er dekking wordt geboden voor onder andere medische en annuleringskosten. Verder helpt dit ook als je onderweg je bagage wordt gestolen. Met een camper kom je nu eenmaal op veel plekken, en je zult wellicht vaker een tussenstop maken om te genieten van een plek dan wanneer je alleen met de auto op pad gaat. Ook als je het hebt over medische hulp, is het zeer belangrijk. Je weet maar nooit waar je op een bepaald moment bent. In een ander land kan alles anders gaan, maar dan weet je in ieder geval dat het goed zit met de kosten. De doorlopende reisverzekering van Allianz Direct biedt je meerdere mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit maar liefst drie doorlopende reisverzekeringen. Zo zit er voor iedereen wel iets bij.

Camperverzekering

Het klinkt eigenlijk vrij voor de hand liggend, maar je moet het maar net weten. Er bestaat dus een verzekering speciaal voor campers. Dit beschermt je tegen schade aan de camper zelf. Mocht er onderweg iets stuk gaan, dan ben je dus verzekerd. Het kan ook zo zijn dat er met je eigen bagage niets gebeurt, maar dat er wordt geprobeerd om de camper te stelen. Ook daar is deze verzekering goed voor. Tenslotte ben je ongetwijfeld veel onderweg, en een ongeluk zit in een klein hoekje. Je moet er niet aan denken dat het gebeurt, maar mocht er een ongeval zijn, dan weet je in ieder geval dat de camperverzekering van pas zal komen.

Pechhulpverzekering

Als laatste is de pechhulpverzekering zeker handig als je een camper hebt. Mocht je onderweg last krijgen van technische problemen, zal er snel hulp komen. Je kunt hierbij denken aan sleepdiensten in ernstige gevallen of een reparatie die ter plekke kan worden uitgevoerd. Als de camper moet worden meegenomen, wordt in de meeste gevallen ook vervangend vervoer geregeld of hulp bij het vinden van accommodatie. Je kunt je dus in een onverwachte situatie bevinden, en doordat je goed verzekerd bent, is deze professionele hulp snel ter plaatse. Op deze manier kun je binnen de kortste keren weer verder met je trip. Dus, ga jij met de camper op pad? Sluit dan de juiste verzekeringen af!


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.