Glow in Oirschot

Beleef GLOW in Oirschot

Beleef The Beat van GLOW dit jaar in de historische dorpskern van Oirschot. Gratis en toegankelijk voor jong en oud.

Beleef GLOW in Oirschot

Voor het eerst in bijna twee decennia gaat GLOW verder dan de vertrouwde stadsgrenzen van Eindhoven. Al achttien jaar lang verzamelen mensen van overal ter wereld in het centrum van Eindhoven om spraakmakende lichtkunstwerken te bewonderen. Verborgen plekken, gezellige pleinen en de groene parken zijn het podium voor openluchtfestival die de stad in een geheel nieuw licht zetten. Dit jaar straalt niet alleen de stad Eindhoven, maar ook Oirschot! Het is een voorproefje op wat komen gaat: een glimp naar de toekomst met de regio als baken van licht. Iconische en historische gebouwen staan centraal. Bekijk hoe de eeuwenoude Sint-Petrusbasiliek en de tuin van Klooster Nazareth in een nieuw licht stralen.

Praktische informatie GLOW in Oirschot

GLOW in Oirschot is te beleven van zaterdag 11 november 2023 t/m vrijdag 17 november 2023 van 18:30 uur tot 22:00 uur. En zaterdag 18 november van 19:30 tot 22:00 uur. Wil je meer weten? Of ben je al nieuwsgierig naar de route? Bekijk meer informatie over GLOW in Oirschot en bereid je voor op een bijzondere avond vol verassingen.

Met de camper overnachten in Oirschot

Camperplaats Oirschot ligt aan het water en op korte loopafstand van het gezellige dorpje Oirschot. Alle camperplaatsen staan op grind en zijn voorzien van een stukje gras aan de voorkant. Verder beschikt de camperplaats over alle faciliteiten als stroom, water, sanistation en een sanitairgebouw. Er is zelfs een ontmoetingsruimte met houtkachel. De camperplaats is niet te reserveren maar wel op de dag zelf telefonisch te bespreken.

Camperplaats Oirschot
De Rijt 1, Oirschot Vanaf de snelweg volgt u de bruine borden naar onze camperplaats. info@camperplaatsoirschot.nl
+31 (0)6 51556728/ (0)6 16243738
GPS coordinaten: N51.50064 E5.32366


profielfoto

Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde ├ęcht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.