reensboer

Geesteren, waar gemoedelijkheid in de genen zit

De enthousiaste verhalen gingen ons vooruit: bij Camperplaats Reensboer in Geesteren is het giga gezellig en zijn ze uitermate gastvrij. Dit maakte mede, dat we op Tweede Kerstdag richting het Twenteland toerden. Als ‘you never get a second chance to make a first impression” een goed Nederlands gezegde is, dan waren wij op het juiste moment op de juiste plaats. Terwijl we aankwamen brandde de vuurkorf, werd koffie en Glühwein geschonken, en de Midwinterhoorn geblazen. Dat dit laatste niet zo gemakkelijk is als het lijkt, mocht mijn echtgenoot ervaren.

Gastvrijheid

Maar het is niet alleen gezellig, ook is het super netjes en mooi. De grote boerderij ligt er prachtig bij, de toiletten en douches zijn keurig, er is een leuk ingerichte kantine waar op deze Tweede Kerstdag collectief een warm en koud buffet kon worden genuttigd en buiten was de wereld in kerstsfeer omgetoverd tot winterwonderland. Bij Reensboer wordt werk gemaakt van gastvrijheid. Nieuwe gasten worden persoonlijk begroet en geïnformeerd door de enthousiaste, goedlachse vrouw des huizes.

Ga Fietsen!

Tips van Evelien: ga fietsen! Nu kan je overal in ons mooie land fietsen, maar het “Tukkerland” heeft iets speciaals. Zo zacht, zo vriendelijk, zo goedmoedig als hier het landschap is. Licht glooiend. Laat je onderdompelen in het zingen van de vogeltjes, de energie van de bomen en het zalige dialect van zijn bewoners. En kijk vooral ook even in de kantine van Reensboer naar de vogelhokjes en voederhokjes die te koop zijn. Zoooo tof! 

Bij Reensboer Recreatie betaal je 17 euro per nacht en daar zitten vrij douchen, stroom en de toeristenbelasting bij in. Heel handig. Het betalen, ook van de producten in de kantine, gebeurt op basis van goed vertrouwen. Je geeft aan hoe lang je bent geweest en waar je gebruik van hebt gemaakt, dan wel gekocht hebt, en dan maak je het totaalbedrag over naar hun Iban rekening. Hoe gemoedelijk wil je het hebben?! Goat hen ’n komt wier, staat er op het bord bij de ingang. Dit hebben we al beloofd. Want: Reensboer in Geesteren in de lente…

profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.