De Zeven Linden beschikt over quickstop camperplaatsen
3 min. leestijd

De Zeven Linden beschikt over quickstop camperplaatsen

Kampeerterrein De Zeven Linden beschikt over enkele quickstop camperplaatsen. Middenin de natuur. Wanneer je gebruik wilt maken van deze plaatsen ben je welkom van 17:00 uur tot 10:00 uur. Voor één overnachting inclusief stroom betaal je € 10,00. Vervolgens word je wakker tussen fluitende vogels en een autoluwe omgeving. Wanneer je overdag de omgeving wilt verkennen parkeer je de camper op het parkeerterrein. Of kun je voor een hoger tarief op de camping staan.

De quickstop camperplaatsen zijn voorzien van stroom. Voor water vullen en lozen betaal je extra. Wanneer je gebruik wilt maken van de sanitaire voorzieningen, dan kun je voor een hoger tarief op de camping staan. Reserveren van de quickstop plaatsen is niet mogelijk. Wel kun je een plaats op de camping reserveren. De quickstop camperplaatsen zijn het hele jaar open.

De Zeven Linden camperplaats

Wandelen

De quickstop camperplaatsen liggen middenin Boswachterij De Vuursche. Vanwege de rust, wandel- en fietsmogelijkheden is dit een goede uitvalsbasis voor actieve rustzoekers. De omringende bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidegebieden zijn te voet te verkennen. Bijvoorbeeld de 5 km lange Schapendriftwandeling (rode paaltjes) laat je veel van de omgeving zien. En voor een lekkere kop koffie onderweg kun je terecht bij ‘Buiten in de Kuil‘. Echt een aanrader!

Mountainbiken

De omgeving van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een walhalla voor mountainbikers. Als je geen mountainbike hebt kun je er een huren op de camping.

Mountainbikeroutes
De mountainbikeroute Lage Vuursche loopt over goed onderhouden paden en singletracks. De paden slingeren door het bos met af en toe uitdagende klimmetjes. De route is 10 km en kan gecombineerd worden met de mountainbikeroute Hoge Vuursche van 17 km. Beide routes zijn gemarkeerd met houten paaltjes. Kortom, ideale omstandigheden voor mountainbikers.

Vignetplicht
Echter om de routes te mogen rijden is een vignet verplicht. Voor € 7,50 koop je er een bij de receptie van Kampeerterrein De Zeven Linden.

Zevenlindenweg 4
3744 BC Baarn
035 – 666 83 30
info@dezevenlinden.nl
www.dezevenlinden.nl

Kampeerterrein De Zeven Linden

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Quickstop camperplaatsen om te overnachten - Reizen op Wielen
Door

Quickstop camperplaatsen om te overnachten - Reizen op Wielen

op 16 May 2021

[…] De Zeven Linden in Baarn […]

Reactie plaatsen