de-zeven-linden-quickstopplaatsen

De Zeven Linden beschikt over quickstop camperplaatsen

Kampeerterrein De Zeven Linden beschikt over enkele quickstop camperplaatsen. Middenin de natuur. Wanneer je gebruik wilt maken van deze plaatsen ben je welkom van 17:00 uur tot 10:00 uur. Voor één overnachting inclusief stroom betaal je € 10,00. Vervolgens word je wakker tussen fluitende vogels en een autoluwe omgeving. Wanneer je overdag de omgeving wilt verkennen parkeer je de camper op het parkeerterrein. Of kun je voor een hoger tarief op de camping staan.

Faciliteiten op Kampeerterrein De Zeven Linden

De quickstop camperplaatsen zijn voorzien van stroom. Voor water vullen en lozen betaal je extra. Wanneer je gebruik wilt maken van de sanitaire voorzieningen, dan kun je voor een hoger tarief op de camping staan. Reserveren van de quickstop plaatsen is niet mogelijk. Wel kun je een plaats op de camping reserveren. De quickstop camperplaatsen zijn het hele jaar open.

De Zeven Linden camperplaats

Omgeving van Boswachterij De Vuursche

Wandelen

De quickstop camperplaatsen liggen middenin Boswachterij De Vuursche. Vanwege de rust, wandel- en fietsmogelijkheden is dit een goede uitvalsbasis voor actieve rustzoekers. De omringende bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidegebieden zijn te voet te verkennen. Bijvoorbeeld de 5 km lange Schapendriftwandeling (rode paaltjes) laat je veel van de omgeving zien. En voor een lekkere kop koffie onderweg kun je terecht bij ‘Buiten in de Kuil‘. Echt een aanrader!

Mountainbiken

De omgeving van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een walhalla voor mountainbikers. Als je geen mountainbike hebt kun je er een huren op de camping.

Mountainbikeroutes
De mountainbikeroute Lage Vuursche loopt over goed onderhouden paden en singletracks. De paden slingeren door het bos met af en toe uitdagende klimmetjes. De route is 10 km en kan gecombineerd worden met de mountainbikeroute Hoge Vuursche van 17 km. Beide routes zijn gemarkeerd met houten paaltjes. Kortom, ideale omstandigheden voor mountainbikers.

Vignetplicht
Echter om de routes te mogen rijden is een vignet verplicht. Voor € 7,50 koop je er een bij de receptie van Kampeerterrein De Zeven Linden.

Contactgegevens Kampeerterrein De Zeven Linden

Zevenlindenweg 4
3744 BC Baarn
035 – 666 83 30
info@dezevenlinden.nl
www.dezevenlinden.nl

Kampeerterrein De Zeven Linden


profielfoto
Livcamp

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Livcamp.nl brengt dagelijks het laatste campernieuws. Zo ga je goed voorbereid op pad en ontdek je de mooiste locaties, ben je bij de leukste events en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Reacties

Quickstop camperplaatsen om te overnachten - Reizen op Wielen | 27 oktober 2023 13:15

[…] De Zeven Linden in Baarn […]