camperroute-de-duitse-alpenroute

Dit is de populairste vakantieroute in Zuid-Duitsland

De Duitse Alpenroute staat bekend als de oudste vakantieroute van Duitsland en is zeer populair onder motorrijders, camperaars en vakantiegangers. De route brengt je over berglandschappen met mooie panorama's langs de leukste bezienswaardigheden in Zuid-Duitsland.

De Duitse Alpenroute

De Duitse Alpenroute (Deutsche Alpenstraße) is ongeveer 500 km lang en slingert door Zuid-Duitsland vanaf de Bodensee tot aan de Königssee. De route is in beide richtingen gemarkeerd met bruine borden en witte letters. Als je de route aan een stuk doorrijdt dan ben je in 8 uur op de eindbestemming. Echter is er onderweg zoveel te beleven dat we je aanraden regelmatig uit te stappen. Mocht je de omgeving echt willen ontdekken dan kun je er gerust een week over doen.

Voor camperaars die van gemak houden

Voor camperaars die van gemak houden hebben wij een kant-en-klare camperreisgids gemaakt. Deze gids brengt je langs de hele Duitse Alpenroute en laat je op de mooiste plekken uitstappen. De route is opgesplitst in 6 etappes en 7 overnachtingen. Je kunt natuurlijk een overnachting overslaan of juist een extra overnachting inlassen. Die vrijheid behoud je natuurlijk altijd zelf! Deze route is een mooie basis om mee te beginnen.

De gids is inclusief GPS-route in Google Maps. Bestel de camperroute door de Duitse Alpen.

De Duitse Alpenroute met de camperprofielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.