camperroute-zuid-noorwegen-1-2560x1100.jpg

In 3 weken langs de mooiste plekjes in Zuid-Noorwegen

Altijd al eens naar Noorwegen willen rijden met de camper? Dat is een goed idee, want Noorwegen is echt een camperland. Een land met goede voorzieningen, geweldige natuur, veel ruimte en vrijheid. En volop wandelroutes te ontdekken! 

Met de camper naar Zuid-Noorwegen

Voor camperaars die van gemak houden hebben wij een kant-en-klare camperreisgids gemaakt. Deze gids brengt je in 3 weken langs de mooiste plekjes in Zuid-Noorwegen. Langs de route zijn campings, camperplaatsen, sanitaire voorzieningen en off-grid plaatsen aangegeven.

Je kunt natuurlijk een overnachting overslaan of juist een extra overnachting inlassen. Die vrijheid behoud je natuurlijk altijd zelf! Deze route is een mooie basis om mee te beginnen. 

Camperroute Zuid-Noorwegen

De camperroute Zuid-Noorwegen in PDF
Gratis voor leden | € 7,50 voor niet leden | Lid worden

Navigatie naar een punt is erg gemakkelijk aangezien de gehele route en interessante punten al in Google Maps staan (inclusief coördinaten).  Hierin staat beschreven wat je opties zijn en welke uitjes je kunt ondernemen. De gids is inclusief GPS-route in Google Maps.

Meer ontdekken? 

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.