In 3 weken langs de mooiste plekjes in Zuid-Noorwegen
1 min. leestijd

In 3 weken langs de mooiste plekjes in Zuid-Noorwegen

Altijd al eens naar Noorwegen willen rijden met de camper? Dat is een goed idee, want Noorwegen is echt een camperland. Een land met goede voorzieningen, geweldige natuur, veel ruimte en vrijheid. En volop wandelroutes te ontdekken!

Met de camper naar Zuid-Noorwegen

Voor camperaars die van gemak houden hebben wij een kant-en-klare camperreisgids gemaakt. Deze gids brengt je in 3 weken langs de mooiste plekjes in Zuid-Noorwegen. Langs de route zijn campings, camperplaatsen, sanitaire voorzieningen en off-grid plaatsen aangegeven.

Je kunt natuurlijk een overnachting overslaan of juist een extra overnachting inlassen. Die vrijheid behoud je natuurlijk altijd zelf! Deze route is een mooie basis om mee te beginnen.

Camperroute Zuid-Noorwegen

De camperroute Zuid-Noorwegen in PDF
Gratis voor leden | € 7,50 voor niet leden | Lid worden

Navigatie naar een punt is erg gemakkelijk aangezien de gehele route en interessante punten al in Google Maps staan (inclusief coördinaten).  Hierin staat beschreven wat je opties zijn en welke uitjes je kunt ondernemen. De gids is inclusief GPS-route in Google Maps.

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen