Camperroute langs de Portugese Kust
2 min. leestijd

Camperroute langs de Portugese Kust

Met de camper naar de Portugese kust? Dat is zeker een goed idee! Langs de 850 km lange kust van Portugal vind je naast zon, zee, zandstranden en vissersdorpjes ook natuurparken, grote steden en lekker eten. In het noorden van Portugal ga je terug in de tijd en ben je weg van de massa. Hoe verder je naar het zuiden rijdt, des te meer toeristen en moderniteit je tegenkomt.

Met de camper langs de Portugese kust

Deze camperroute brengt je in 22 etappes en ongeveer 3 weken langs de Portugese kust. Naast beknopte omschrijvingen vind je leuke to do's en wordt de camperroute in Google Maps weergegeven.

Camperroute Langs de Portugese Kust

Gratis voor leden | € 7,50 voor niet leden | Lid worden


Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen