Camperroute langs de hoogste bergen van Nederland

Camperroute langs de Nederlandse bergtoppen

Camperroute langs de Nederlandse bergtoppen

De 7-summits camperroute biedt de perfecte gelegenheid om in minimaal 7 dagen de natuurlijke hoogtepunten (per provincie) van ons land zowel letterlijk als figuurlijk te ontdekken. Hoewel de 'Bergen van Nederland' misschien niet zo uitdagend zijn als de toppen van de Himalaya of de majestueuze Alpen, beloven ze toch een bijzondere ervaring vol natuurlijke schoonheid en onverwachte verrassingen.

Reisduur camperroute

De camperroute is verdeeld in 7 etappes, elk met een comfortabele overnachtingsplek waar je aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen. Hoewel de reis minimaal 7 dagen duurt, ben je vrij om het rustiger aan te doen en meer tijd door te brengen om de omgeving verder te verkennen.

Waarom zou je deze camperroute wilt hebben?

De camperroute biedt niet alleen een onvergetelijke reiservaring, maar de volgende voordelen:

  • Ontdek de hoogste bergen in Nederland: Met deze camperroute ontdek je de hoogtepunten van de Nederland.
  • Gemak en rijden op je eigen tempo: Waarom alles zelf uitzoeken als iemand dat al gedaan heeft? Maak gebruik van wat er al is en geniet van de route op je eigen tempo. Het is ook mogelijk de route als basis te gebruiken en aan te passen naar jouw wensen en voorkeuren.
  • Geen stress met het vinden van camperplaatsen We hebben de camperplaatsen in de buurt van de bergtoppen voor je geselecteerd, dan hoef je zelf niet te zoeken. 
  • Geniet van de natuur: Van glooiende heuvels tot uitgestrekte bossen, de Nederlandse bergen bieden een overvloed aan natuurlijke schoonheid om van te genieten.

Klaar voor het avontuur?

Klaar om met de camper langs de de hoogste bergen van Nederland te rijden? Voor slechts 7,50 euro krijg je toegang tot alle 7 etappes, inclusief beknopte omschrijvingen en GPS-coördinaten in Google Maps. Bestel de camperroute langs de hoogste bergen van Nederland.

Toegang tot alle camperroutes

Of wordt lid van Livcamp en ontvang toegang tot al onze camperroutes in heel Europa! En daarnaast ontvang je persoonlijk reisadvies, antwoord op al je vragen en leuke themalijsten voor meer camperinspiratie en exclusieve deals!profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.