Camperroute langs de Belgische kust
1 min. leestijd

Camperroute langs de Belgische kust

Hoewel de band Bløf zingt over onze eigen Zeeuwse Kust, doen de kustplaatsen van onze zuiderburen niet onder. De Belgische Kust ligt tussen de badplaatsen Knokke en De Panne en strekt zich uit over zo’n kleine 70 kilometer. Juist deze kleine afstand zorgt ervoor dat alles dichtbij is en deze regio ook prima geschikt is om te wandelen of te fietsen. 

De Belgische kust met de camper

Deze camperroute brengt je in 6 dagen langs de gezelligste badplaatsen van België. Door de relatief kleine afstanden is de Belgische kust uitermate geschikt voor een korte campervakantie of doorreis. Goed om te weten is dat er op openbare plekken niet overnacht mag worden met de camper. 

Camperroute Langs de Belgische Kust

Gratis voor leden | € 7,50 voor niet leden | Lid worden

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen