Camperreis naar Griekenland

Ontdek Griekenland met de camper door een 35-daagse reis langs oudheden, ruïnes, theaters, bergen en meren. De camper blijft de gehele reis op het vaste land, maar wij hoppen af en toe naar een eiland waar we genieten van zon, zee en strand. Ga mee en maak kennis met dit gastvrije land!

To-the-point omschrijving van de route

Deze camperreis start in Hongarije. Vanuit daar rijden we in 3 dagen naar het onontdekte Noord-Griekenland.

De reis gaat door de streek Zagoria met zijn oude boogbruggen en traditionele stenen huizen. We overnachten o.a. aan het Prespameer. Dit is het grootste meer van Griekenland en is tevens een Nationaal Park. In Bourazani bezoeken we een tapijtwasserij die op waterkracht werkt. Bij Ioannina kunt u de Perama grotten bezoeken, het grootste grottencomplex van het land. Ook later tijdens onze reis, op de Peloponnesos, gaan we nog een paar keer de bergen in. We komen in het piepkleine bergdorpje Kosmas en overnachten in Dimitsana. En onderweg kunt u een aantal prachtige rots kloosters bezoeken.

De reis eindigt bij Igoumenitsa op een prettige camping. Je beslist zelf of je voor de terugreis de veerboot neemt naar Italië of dat je kiest voor een mooie route over land, door Albanië, Montenegro en Kroatië.


Voordelen camperreis naar Griekenland

  • Individuele vrijheid staat voorop
  • reis met maximaal 10 campers
  • Onbezorgd op reis, alles wordt geregeld
  • Betrokken en ervaren reisbegeleiders
  • Aangesloten bij SGR

Een relaxed camper-avontuur door Europa

Ontdek meer over deze camperreis naar Griekenland.


Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen