Camperranche Otje met eigen borrelcafé
2 min. leestijd

Camperranche Otje met eigen borrelcafé

Camperranch Otje ligt tussen Roermond en Venlo en in de buurt van de Maas. De camperplaats heeft een eigen dorspcafé en een binnenplaats waar je in het weekend kunt genieten van een hapje en een drankje. Kortom, het is een plek waar je gezelligheid en vrijheid vindt.

Camperranche Otje met 25 camperplaatsen

Faciliteiten

De camperranche beschikt over 25 ruime camperplaatsen. De plekken zijn voorzien van een mooie grasmat met grastegels en een stroompaal. In de grote schuur is een verwarmd badhuis gemaakt (heerlijk voor de wintermaanden). In het badhuis vind je een schoon toilet, een douche en een afwasplaats. Het is ook een ruimte waar je kunt zitten en informatie over de omgeving kunt vinden.

Het badhuis op camperranche Otje

Verder beschikt deze camperplaats over een overdekte lounge met (zelfbediening)bar. En een terras waar je met andere camperaars gezamenlijk kunt zitten. Maar nog gezelliger is de binnenplaats, Plaza Otje.

Plaza Otje

Plaza Otje is de binnenplaats achter het originele cafe. Het heeft een mediterraanse sfeer waar je heerlijk kunt relaxen en een goede borrel kunt drinken. Ook hangt er een scherm waarop regelmatig sportwedstrijden worden getoond. De binnenplaats is alleen in het weekend geopend.

Geef jij binnenkort een feestje? Dan kun je deze unieke locatie ook afhuren. Kijk voor meer info op de website van Camperranche Otje of ga gewoon eens gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken.

De binnenplaats bij Camperranche Otje

Omgeving Leudal

Camperranche Otje ligt in het Leudal. Het Leudal is een natuurgebied van zo'n 900 ha waarvan een groot gedeelte wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Je kunt hier genieten van de schilderachtige beekdalen, de groene natuur en authentieke molens. Leudal wordt met recht 'de molengemeente van Limburg’ genoemd. Meerdere molens zijn nog in werking.

Daarnaast is het Leudal een populair wandelgebied. Er liggen meerdere gemarkeerde wandelroutes voor je klaar. De meeste routes beginnen vlakbij het bezoekerscentrum Leudal.

Je kunt de omgeving ook per fiets ontdekken. De omgeving is redelijk vlak en af en toe kom je vals plat tegen. Onderweg zul je meerdere pittoreske dorpjes passeren. Maar passeer deze dorpjes niet alleen, blijf er ook een hangen op een terras. En kies dan vooral voor een drankje en een lekkernij uit deze streek.

Roermond

Roermond staat bekend als dé winkelstad van Midden-Limburg. Bij slecht weer kun je rondstruinen in Designer Outlet Roermond. Daarnaast heeft de stad Roermond bijzondere architectuur, imposante gebouwen en mooie winkelstraten. Wil je de stad ontdekken? Het is slechts 12 km fietsen vanaf de camperplaats.

Venlo

Venlo staat bekend als één van de oudste plaatsen van Nederland. Een stad die ooit gesticht werd door de Romeinen. Tegenwoordig heeft het een gezellig historisch centrum met unieke winkeltjes en boetiekjes. Wil je Venlo ontdekken? Dan is het 20 km fietsen vanaf de camperplaats, een mooi ritje!

Wil je deze omgeving verkennen?

Ben je benieuwd naar de camperplaats en de omgeving van Midden-Limburg? De camperplaats is het hele jaar geopend en reserveren is mogelijk vanaf 2 nachten via 0655805699 of info@camperplaatsotje.nl

Contactgegevens

Corry en Jan
Napoleonsweg 4, 6086 AE Neer
+31 6 55 80 56 99
+31 6 46 73 39 07
info@camperranchotje.nl
Website Camperranch Otje

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen