camperplaatsen-met-valentijnsarrangement-in-nederland

Camperplaatsen met Valentijnsarrangementen in Nederland

Valentijnsdag 2024 komt eraan. En wat is er nu romantischer dan samen met je geliefde in de camper dineren; bij het kampvuur naar de sterren kijken en overnachten in de camper? En de volgende dag een uitgebreid Valentijns ontbijt op bed ontvangen. Op deze camperplaatsen vind je een speciaal arrangement om je Valentijn extra te verrassen.

Camperplaatsen met Valentijnsarrangementen in Gelderland

Camperpark 't Dommerholt
❤️ Vrijdag 16 februari: Romantische Valentijnsbox met heerlijke lekkernijen
❤️ Zaterdag 17 februari: Romantische Valentijnswandeling met heerlijke belegde pannenkoeken en chocolademelk met slagroom bij de vuurkorf
❤️ Zondag 18 februari: Goed belegde ontbijtplank met vlees en zoetwaren, broodjes, smoothie en gekookt eitje

Aanmelden via de website.
Adres: Hambroekweg 6, 7271 NA Borculo

Camperplaatsen met Valentijnsarrangementen in Noord-Brabant

De Rucphense Weide

Beleef de romantiek op camperplaats de Rucphense weide tijdens Valentijnsdag. Wil je de romantiek wat langer beleven? Het hele weekend van 16 t/m 18 februari staat in het teken van liefde en verrassingen.

❤️ Op Valentijnsdag, woensdag 14 februari, kun je genieten van een heerlijk ontbijtbox die speciaal aan de camper wordt bezorgd.

❤️ Op vrijdag 16 februari staat er een verrassende avond vol romantiek op het programma. In de groepsruimte word je om 19:00 uur verwelkomt met een romantisch welkomstdrankje. Tijdens deze avond zal er ook een borrelplank vol heerlijke lekkernijen geserveerd worden.

❤️ Op zaterdag 17 februari om 11:30 uur is het mogelijk om mee te doen aan een romantische wandeling met een heerlijke picknicklunch. Op zaterdag 17 februari om 17:30 uur wordt er een winter-BBQ georganiseerd. De BBQ wordt afgesloten met een liefdevol verrassingsdessert.

❤️ Op zondagochtend 18 februari staat er voor de liefhebbers tussen 09:30 uur en 11:00 uur een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in onze groepsruimte. Laat je verwennen met het luxe ontbijtgevoel van een hotel terwijl je geniet van de kampeerervaring.

➡ Reserveer hier het Valentijnsarrangement.
Adres: Rucphenseweg 6 4715 TD Rucphen


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.