camperplaats-kerst-en-nieuwjaar

Leuke camperplaatsen met Kerst en Nieuwjaar 2023

Wil je er tijdens de kerstdagen of nieuwjaar 2023 even lekker tussenuit? En genieten van een verzorgd kerstdiner of nieuwjaarsborrel? Dan is deze lijst echt iets voor jou! Een lijst van camperplaatsen die met de kerst en nieuwjaars dagen extra uitpakken en leuke arrangementen aanbieden.

Camperpark Midas

 • 18 november Winter BBQ om 18:00
  Een heerlijke winter bbq verzorgd door de Gildeslager met heerlijke stukken vlees stokbrood met verschillende sauzen
 • 24 November Advent Treffen
  Duitse curryworst met broodje of een heerlijke hamburger met frietWarme chocolademelk met slagroom en nog veel meer!Kom gezellig
 • 2 December Sinterklaas
  Sinterklaas is vroeg dit jaar maar heeft wel een leuk of lekker kadootje achtergelaten voor elke camper met zijn inwoner deze zijn ’s avonds af te halen in de lounge en Sinterklaas heeft op elk pakketje de staplaats opgeschreven.
 • 8 December Kerstman
  Zou het de Kerstman al zijn of zou Sinterklaas toch nog wat achtergelaten hebben? er ligt een interessant kadootje voor u klaar. Deze zijn ’s avonds af te halen in de Lounge en op elk pakketje staat de staplaats opgeschreven.
 • 15 December Advent Treffen
  Duitse curryworst met broodje of een heerlijke hamburger met friet Warme chocolademelk met slagroom en nog veel meer!
 • 25 December Winter sfeer
  In de lounge is er aanwezig: heerlijke kerststol en Twentse krentenwegge, soep en heerlijk gekruide Glühwein.
 • 26 December Winter sfeer
  In de lounge is er aanwezig: heerlijke kerststol en Twentse krentenwegge, soep en heerlijk gekruide Glühwein.
 • 28 December Winter BBQ
  om 18:00 een heerlijke winter bbq verzorgd door de Gildeslager met heerlijke stukken vlees stokbrood met verschillende sauzen en salades daarbij is er glühwein en warme chocolademelk met slagroom aanwezig 😊 de kosten zijn 25 euro per persoon voor de bbq. U kunt de bbq boeken bij uw reservering.
 • 30 december oliebollen
  Voor die tijd oliebollen bestellen bij de fijnste oliebollenbakker van Rijssen. U geeft voor de tijd aan op een aanmeldformulier hoeveel oliebollen naturel of met krenten u wilt ontvangen en deze zijn dan 30 december voor u op het park aanwezig vers gebakken.
 • 1 januari 2024
  Op 1 januari gaan wij weer op volle toeren zorgen dat U volop kunt genieten op ons mooie Camperpark. Voor iedereen die bij ons op het park overnacht zorgen wij een week lang voor een heerlijke snee originele Twentse krentenwegge 😊 helemaal gratis!

Reensboer 

Tijdens deze maand zal onze camperplaats sfeervol verlicht en ingericht zijn.

 • 10 december: de jaarlijkse kerstmarkt met gezellige stands, kraampjes en proeverijen in ons dorp. Ook een schaapskudde en de kersttrein naar het plaatselijke tuincentrum zal niet ontbreken
 • 16 december: een prachtige sjouwtocht(wandeltocht) van ca 5.5 km door de omgeving, met onderweg midwinterhoorn en jachthoornblazer en een heuse levende kerststal. De route is sfeervol verlicht met lantaarns en fakkels.
 • 25-26 december: vier Kerstmis op onze prachtige camperplaats. U mag mee doen met ons arrangement of reserveert een tafel bij de Bistro de Kruidentuin of Ribhouse Texas Geesteren  (reserveer tijdig) op loopafstand van onze cp. Maar wilt u alleen van onze sfeervolle cp genieten, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Er zijn momenteel nog plekken vrij
 • 31 december en 1 Januari: oud en nieuw

Stee in Lhee

Kerst
"Ons terrein is sfeervol verlicht, u kunt met de vele gezellige restaurants in de buurt wandelend naar de restaurants of gemakkelijk uw diners laten bezorgen aan de camperdeur. Desgewenst kunnen we u menu doorsturen en we adviseren u graag!"

NIeuwjaar
"Op oudejaarsdag gaan we weer de gehele dag oliebollen bakken en kunt u een glaaje gluhwijn halen bij de vuurschalen. Er is gezelligheid met o.a. live muziek .Uiteraard alles kosteloos! De Huiskamer is geopend, hier kunt u een spelletje doen met andere gasten of bijvoorbeeld een film kijken op grootbeeldscherm. Uiteraard is Camperparc Stee in Lhee vuurwerkvrij, in de buurt zult u oudejaarsdag wel de traditionele melkbussen horen."

Reserveer een camperplaats op Stee in Lhee

Kerstvakantie bij Roompot


Camperplaats Wielens, Wielens

Vanuit Restaurant Wielens kunnen ze een heerlijk kerstbuffet samenstellen. Je kunt het in de camper laten bezorgen of gezellig in het restaurant dineren.

Camperplaats Rucphenseweide, Rucphen

Vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari 2024 Kerst en Oud&Nieuw op camperpalats de Rucphense weide
Beleef de feestdagen Tijdens de Kerstdagen word je ondergedompeld in het ware kerstgevoel, met prachtige kerstversiering en een kerstboom. Daarnaast kan je regelmatig genieten van betoverende kerstmuziek. Op oudjaarsdag sluiten we het jaar gezamenlijk af met verrukkelijke oliebollen, een glas bubbels en een gezellige winter BBQ. Maar dat is nog niet alles! De vuurkorf gaat regelmatig aan. Dit geeft je de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de winterse ambiance op de camperplaats. Het is een buitengewone ervaring die je zeker niet wilt missen. Wees er snel bij. Voor de Kerstdagen zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Vanaf 29 december 2023 t/m 1 januari 2024 is de camperplaats volgeboekt.

Topparks ‘t Hulsbeek, Hulsbeek

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt op deze pagina.

Camperplaats de Zwaan

Oud en Nieuw in Nunspeet van 29 dec 2023 - 1jan 2024

 •  Vrijdag 29 dec 19 : 45 uur Koffie/thee & gebak 
 • Za 30 dec 16:00 uur Gluhwijn / warme chocolademelk met aansluitendvers bereide erwtensoep +roggebrood en spek 
 • Zo 31 dec 21:00 uur Samen oud & nieuw vieren met oliebollen en zelf meegebrachte en /of zelfgemaakte hapjes 
 • Ma 1 jan 11:30 uur  Nieuwjaarsdag met Koffie
  Kosten € 30.- p.p. excl.overnachting en electra
  Meld je aan voor oud en nieuw op camperplaats de Zwaan

Camperpark 't Dommerholt

Kerstarrangement

Oud en nieuwarrangement

Camperpark 't Dommerholt reserveren.

De Spekdonken, Vessem

Kerstarrangement de Spekdonken

Aanmelden voor kerstarrangement op de Spekdonken

Oud en nieuw arrangement de Spekdonken

Aanmelden voor oud en nieuw arrangement op de Spekdonken


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Reacties

K.Aldershoff | 27 oktober 2023 13:15

In Groningen hebben we ook camperplaatsen. Camping Groningen Internationaal te Westerbroek vlakbij de bruisende stad Groningen is het gehele jaar geopend dus ook met Kerst en Nieuwjaar.Camperplaatsen op verharding en het sanitairgebouw is heerlijk verwarmd. Voor meer info www.campinggroningen.nl

Jannie Broer | 27 oktober 2023 13:15

Camperplaats Ons Plekske staat 2 keer genoemd, zowel in Noord Brabant als in Utrecht. Maar het gaat hier om Vianen in Noord Brabant

mildred | 27 oktober 2023 13:15

hoi zijn de arrangementen van de kerst ook voor 2023 nog beschikbaar dat u weet

Livcamp Livcamp | 27 oktober 2023 13:15

De eerste arrangementen met kerst en nieuwjaar 2023/2024 staan online. De komende dagen zullen we deze lijst aanvullen.