Leuke camperplaatsen met Kerst en Nieuwjaar 2022
3 min. leestijd

Leuke camperplaatsen met Kerst en Nieuwjaar 2022

Wil je er tijdens de kerstdagen of nieuwjaar 2022 even lekker tussenuit? En genieten van een verzorgd kerstdiner of nieuwjaarsborrel? Dan is deze lijst echt iets voor jou! Een lijst van camperplaatsen die met de kerst en nieuwjaars dagen extra uitpakken en leuke arrangementen aanbieden. 

Camperplaatsen met arrangement in Drenthe

Stee in Lhee, Dwingeloo
De camperplaats is versierd met kerstverlichting en er kan een diner in de camper geserveerd worden. Vanwege de directe ligging nabij het Nationaal Park Dwingelderveld kunt u ook bij regenachtig weer lekker een frisse neus halen in het bos of een mooie wandeltocht maken vanaf Camperparc.

Camperplaats Wielens, Wielens
Vanuit Restaurant Wielens kunnen ze een heerlijk kerstbuffet samenstellen. Je kunt het in de camper laten bezorgen of gezellig in het restaurant dineren.

Camperpark Nuuverstee

Oud & Nieuw arrangement (5 dagen) van 27.12 tot 1.1 voor € 231,00 voor 2 personen. Aanmelden kan via info@nuuverstee.nl

Camperpark Nuuverstee


Camperplaatsen met arrangement in Gelderland

Camperpark 't Dommerholt, Borculo

Kerst
Kerstavond Tapa's plank met heerlijke hapjes € 17,50 p.p.
1e kerstdag Kerstbrunchbuffet € 19,50
2e kerstdag Goed belegde ontbijtplank € 14,75 + lunch a € 6,00 + winter BBQ a € 20,00
3e kerstdag Koffie/the en appelgebak a € 4,95
Reserveren kan tot 12/12 via het reserveringsformulier.

Oud- en nieuwjaarsdag
Tapa's plank met heerlijke hapjes € 17,50 p.p.
Fles Achterhoekse wijn of 3 flesjes Borculo's Bier € 12,95
Om 0:15 proosten we samen met een glas champagne bij het kampvuur.
Reserveren kan tot 27/12 via het reserveringsformulier.

Camperplaats 't Dommerholt

Camperplaats de Zwaan

Nieuwjaarsarragement met koffie & gebak, glühwein, erwtensoep, wandeling en fietstocht en oliebollen!

Aanmelden kan door middel van betaling.

Camperplaats de Zwaan nieuwjaars arrangement

Camperplaatsen met arrangement in Noord-Brabant

De Spekdonken, Vessem

Een weekend met lekker eten en volop kerstsfeer. Het arrangement kost € 74,95 per persoon excl.  lunch, drankjes en overnachtingen. Er is een broodjes service in de ochtend, als u wilt staat er een lunch voor u klaar. U kunt zich aanmelden via de mail info@de-spekdonken.nl

De spekdonken kerstarrangement


Camperplaats Rucphenseweide, Rucphen

Camperplaats de Rucphense weide is ook tijdens de wintermaanden geopend. Tijdens de feestdagen beleeft u bij camperplaats de Rucphense weide het échte kerstgevoel. De camperplaats is aangekleed met  kerstversiering en op z’n tijd kunt u ook genieten van kerstmuziek. Tijdens deze dagen zal er een diner verzorgd worden en kunt een kerstontbijt bestellen.

Het volledige programma wordt later bekend gemaakt. U kunt zich alvast aanmelden via de website.

Camperplaats Oirschot, Oirschot

"We hebben een 3 gangendiner dat aan de camper wordt geserveerd.  Zowel op 1e kerstdag als op oudjaarsdag. We steken met regelmaat de vuurkorven aan voor een gezellig samenzijn op afstand. We zijn vuurwerkvrij, in de verte zie en hoor je vuurwerk in het dorp."

Bij geschikt weer steken we op vrijdagavond 23 december de vuurkorf aan. De glühwein brengen we op temperatuur. Gezellig bijkletsen onder elkaar.

Op 1e kerstdag wordt er een heerlijk 3 gangen kerstdiner klaargemaakt op onze camperplaats. Dit wordt per gang aan uw camper geserveerd. *Voorgerecht* Tomatensoep of Bospaddestoelensoep met preekbrood en kruidenkaas *Hoofdgerecht* Beenham met champignonsaus op een bedje van verse groenten of Halve haan op een bedje van verse groenten met aardappelgratin en salade *Nagerecht* stroopwafeltoetje en Chocolademousse met vers fruit.

Hieraan kunt u deelnemen voor slechts € 35,- per persoon. Geef dit door op het reserveringsformulier.

Camperplaatsen met arrangement in Overijssel

Camperpark Midas, Rijssen

Zaterdagen december

  • 3 : Sinterklaas laat iets achter!
  • 10: Advent treffen
  • 17: Advent treffen
  • 24: Heerlijk kopje soep met broodje € 2,-
  • 31: 24:00 proost op een nieuw jaar!

Reserveren kan via de website van Camperpark Midas.

Topparks ‘t Hulsbeek, Hulsbeek

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Camperplaats Skop'nboer, Overdinkel

9 december: Koffie + iets lekkers De dames gaan daarna bloemschikken (zie hierboven) en de heren hebben een bierproeverij. 10 december: Op de fiets naar Gronau waar we met de trein naar Münster gaan. Bij terugkomst een koud/warm buffet. Kosten € 130,00 voor 2 personen (fietsen mee!).

Koffie + appeltaart aan de camper geleverd Wandelen (7,5 km) naar Dijk 59 voor een kerstdiner (eigen kosten) Terug naar de camperplaats met de huifkar. Kosten € 15 voor 2 personen exclusief overnachtingen.

30 december: stampotbuffet 31 december: Oliebollen bakken onder het genot van glühwein. Wandeling naar het carbidschieten met aansluitend een Copperhead winter bbq. ‘sAvonds doen we nog een rondje langs de campers voor een fles wijn naar keuze en een kaas/worst plankje van Worst en Meer. Om 0.00 uur proosten we met z’n allen op het nieuwe jaar 2023. Kosten: € 135,00 voor 2 personen exclusief overnachtingen.

Camperplaats Skop'nboer

Aanmelden via de website van Camperplaats Skop'nboer.

Meer ontdekken?

Liever ergens op een vrije plek staan tijdens de feestdagen? Bekijk hier de lijst met gratis camperplaatsen Nederland.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
K.Aldershoff
Door

K.Aldershoff

op 13 Nov 2021

In Groningen hebben we ook camperplaatsen. Camping Groningen Internationaal te Westerbroek vlakbij de bruisende stad Groningen is het gehele jaar geopend dus ook met Kerst en Nieuwjaar.Camperplaatsen op verharding en het sanitairgebouw is heerlijk verwarmd. Voor meer info www.campinggroningen.nl

Jannie Broer
Door

Jannie Broer

op 25 Nov 2021

Camperplaats Ons Plekske staat 2 keer genoemd, zowel in Noord Brabant als in Utrecht. Maar het gaat hier om Vianen in Noord Brabant

Reactie plaatsen