Leuke camperplaatsen met Kerst en Nieuwjaar
5 min. leestijd

Leuke camperplaatsen met Kerst en Nieuwjaar

Wil je er met de kerstdagen of nieuwjaar even lekker tussenuit? En genieten van een verzorgd kerstdiner of nieuwjaarsborrel? Dan is deze lijst echt iets voor jou! Een lijst van camperplaatsen die met de kerst en nieuwjaars dagen extra uitpakken en leuke arrangementen aanbieden. 

Camperplaatsen met arrangement in Drenthe

Stee in Lhee, Dwingeloo
De camperplaats is versierd met kerstverlichting en er kan een diner in de camper geserveerd worden.

Camperplaats Wielens, Wielens
Vanuit Restaurant Wielens kunnen ze een heerlijk kerstbuffet samenstellen. Je kunt het in de camper laten bezorgen of gezellig in het restaurant dineren.

Camperplaatsen met arrangement in Gelderland

Camperpark 't Dommerholt, Borculo
Kerstdagen ontzorgarrangement op 24,25 en 26 december. Bestaande uit 3 overnachtingen inclusief tapa's plank met heerlijke koude hapjes, kerstbrunchbuffet, goed belegde ontbijtplank, lunch snert met roggebrood, glühwein en een kampvuur. Reserveer het Kerstdagen ontzorgarrangement.

Camperplaatsen met arrangement in Limburg

Camperplaats in de Verte, Lottum
24 december: Samen genieten van een heerlijke, goedgevulde kop erwtensoep, roggenbrood met spek en een snee kerstbrood € 3,50 per persoon.

Camperplaatsen met arrangement in Noord-Brabant

De Spekdonken, Vessem

Camperplaats Rucphenseweide, Rucphen

 • Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 december 2021: De camperplaats is aangekleed met  kerstversiering en op z’n tijd kun je genieten van kerstmuziek. Tijdens deze dagen zijn er leuke extra's bij te bestellen zoals een kerst-ontbijtbox, borrelbox, een culinair live-cookingdiner. In de avond is er een kampvuur met glühwein.
 • Donderdag 30 en vrijdag 31 december 2021: Tijdens deze dagen zijn er leuke extra's bij te bestellen zoals high bubbels, een winter-BBQ en nog veel meer. In de avond kun je genieten van glühwein bij het kampvuur en op oudjaarsavond proosten we om 00:00 uur met een glas champagne.

Camperplaats "Ons plekske", Vianen

 • Donderdag 23 december: Vanaf 19.00 uur ; Koffie/ thee met iets lekkers
 • Vrijdag 24 december: Glühwein en/ of warme chocomel
 • Zaterdag 25 december 1 ste Kerstdag:  Vanaf 13.00 Uitgebreid Luxe 4 gangen Kerst diner met o.a. keuze uit div. hoofdgerechten
 • Zondag 26 december 2 de Kerstdag:  Vanaf 17.30 Eten wat de pot schaft, ter plekke te bestellen
 • Woensdag 29 december: Vanaf 19.00 uur ; Koffie/ thee met iets lekkers
 • Donderdag 30 december: Glühwein en/ of warme chocomel
 • Vrijdag 31 december: Oliebollen / glühwein / Chocomel Hapjes / tapas avond 00.00 uur: samen toasten op het Nieuwe jaar!!

Camperplaats Oirschot, Oirschot

"We hebben een 3 gangendiner dat aan de camper wordt geserveerd.  Zowel op 1e kerstdag als op oudjaarsdag. We steken met regelmaat de vuurkorven aan voor een gezellig samenzijn op afstand. We zijn vuurwerkvrij, in de verte zie en hoor je vuurwerk in het dorp."

Camperplaatsen met arrangement in Noord-Holland


Camperplaatsen met arrangement in Overijssel

Camperpark Midas, Rijssen

 • Adventstreffen Weekenden (19, 20, 26, 27 november en 10, 11, 17, 18, december)
 • 20 December: Nordic walking onder begeleiding.
 • 21 December: Wandel puzzeltocht,de winnaar ontvangt een presentje en aansluitend afsluiting van een drankje bij de vuurkorf. Tijd : 15:00 tot 17:00
 • 22 December:Luchtbuks & boogschieten met buffet €19,50 pp ( Bij slecht weer kan dit worden omgezet naar een Escape room) Voor meer informatie kijkt u  op www.hetschwarzwald.nl Midwinterhoorn &  Alphoorn muziek op het park.
 • 23 December: Bowling competitie ( Bij de ‘t Witte Hoes naast het park) De winnaar ontvangt een presentje Op het park is er dan een warme wafel met kersen, glühwein & warme chocomelk met slagroom verkrijgbaar. Deze kan genuttigd worden vanaf 17:00
 • 24 December: In de lounge is er Erwtensoep / Champignonsoep met brood, feeststol met boter, glühwein, warme chocolademelk met slagroom verkrijgbaar. U kunt eventueel gezellig samen buiten de vuurkorf aansteken.
 • 25 December: In de lounge is er Kippensoep / goulashsoep met brood feeststol met boter, glühwein, warme chocomelk met slagroom verkrijgbaar. U kunt eventueel gezellig samen buiten de vuurkorf aansteken.
 • 26 December: In de lounge is er groentesoep & tomatensoep, glühwein, warme chocomelk met slagroom.
 • 31 December: In de lounge zijn er oliebollen, kerriesoep met brood, glühwein, warme chocomelk met slagroom verkrijgbaar. Oliebollen zijn voor de tijd te bestellen. Om 24:00 uur is er de mogelijkheid om elkaar een goed nieuw jaar te wensen.
 • 1 Januari: In de lounge zijn er oliebollen, mosterdsoep met brood, glühwein, warme chocomelk met slagroom verkrijgbaar.

De Bentelose Esch, Bentelo

Topparks ‘t Hulsbeek, Hulsbeek
Decembermaand 2021 – Weekendactiviteiten.  Elk weekend (vrijdag t/m zondag) zijn er op Premium Camperplaats Toppark ‘t Hulsbeek volop activiteiten voor onze gasten. Buffet, Live muziek, Kerststukken maken, Klootschieten en Mindful stiltewandeling. Ook tijdens de kerst en jaarwisseling. Voor meer informatie. Vervolgens kiest in het submenu voor ‘Evenementen’.

Camperplaats Vechtdal

"1e kerstdag kunnen gasten genieten van een 5 gangen diner, geserveerd ( op porseleinen borden) tot aan je camper door een Meester kok."

Meer ontdekken?

Liever ergens op een vrije plek staan tijdens de feestdagen? Bekijk hier de lijst met gratis camperplaatsen Nederland.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
K.Aldershoff
Door

K.Aldershoff

op 13 Nov 2021

In Groningen hebben we ook camperplaatsen. Camping Groningen Internationaal te Westerbroek vlakbij de bruisende stad Groningen is het gehele jaar geopend dus ook met Kerst en Nieuwjaar.Camperplaatsen op verharding en het sanitairgebouw is heerlijk verwarmd. Voor meer info www.campinggroningen.nl

Jannie Broer
Door

Jannie Broer

op 25 Nov 2021

Camperplaats Ons Plekske staat 2 keer genoemd, zowel in Noord Brabant als in Utrecht. Maar het gaat hier om Vianen in Noord Brabant

Reactie plaatsen