camperplaatsen-limburg

Deze camperplaatsen in Limburg wil je gezien hebben

Met de camper onze zuidelijkste provincie Limburg ontdekken? Ik zeg doen! In Limburg vind je namelijk 3 Nationaal Parken; NP De Maasduinen, De Groote Peel en NP de Meinweg. Verder vind je hier letterlijk het hoogtepunt van Nederland, de Vaalserberg op 322,4 meter. En in Limburg ben je nog in Nederland maar waan je je al in het buitenland. Het is hier een paar graden warmer en de enige plek waar je kunt genieten van de echte Limburgse vlaai. Bezoeken dus!

Onze ervaring in Limburg

Wij hebben in de zomer van 2020 een maand met de camper door Limburg gereden op zoek naar de leukste plekjes. Onderstaande camperplaatsen kun je op je te-bezoeken-lijstje-zetten als je naar Limburg gaat.

#1 Camperplaats in de Verte

Camperplaats In de Verte in Noord-Limburg

Camperplaats IndeVerte ligt in Lottum, een mooi plaatsje in Limburg en gelegen in een buitengebied. Deze camperplaats is ideaal voor rustzoekers en camperaars die met honden reizen. De camperplaats ligt aan het Pieterpad dus ook voor wandelaars erg leuk. De plaatsen zijn ruim, op gras en afgebakend. En je hebt een prachtig uitzicht over akkers en bos. Trek erop uit met de fiets of te voet want de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Op de camperplaats vind je een verwarmd, schoon en verzorgd sanitair, goede WiFi (glasvezel), een vernieuwde vuilwaterstortplaats (dec. 2020), schoon drinkwater en een chemisch toilet. Er is een “camperpraat” voor gezellige uurtjes. Kampvuur bij de plaats is toegestaan. Een jeu-de-boules baan maakt de camperplaats compleet. Het motto van Camperplaats in de Verte: onthaast, beleef en geniet! Wie wil dat niet? 😉

Adres
Camperplaats In de Verte
Horsterdijk 97
5973 PM Lottum

#2 Kessel


Camperplaats Kessel ligt in Maasvallei bij Maas in het noorden van Limburg tussen Venlo en Roermond. Een leuke omgeving gemaakt om per fiets te ontdekken. Bijvoorbeeld een route langs de Maas. Of bezoek het kasteel Oeverberg en/of Kasteel De Keverberg. Trek er met de fiets lekker op uit!

Op de camperplaats vind je royale plaatsen met gras gazon, een groot grasveld met kampvuur mogelijkheden, een gezellige zithoek met fietsroute informatie, verzorgd en schoon sanitair (zonder muntjes) en alle camper faciliteiten als loosput, schoon drinkwater en ch toilet. En goed werkend Wifi 🙂

Gewoon kleinschalig, simpel maar wel persoonlijk is hier het motto.

En dit alles voor een goede prijs!

Adres
Camperplaats Kessel
Hazenakkerweg 1
5995 RM Kessel (Noord-Limburg)

#3 Weert


Camperplaats Weert ligt langs een kanaal in een rustige omgeving en op loopafstand van het centrum in Weert. En wel zo handig, direct aan een fietsroute. Deze camperplaats was in 2014 Winnaar van de NKC camperlocatie verkiezing.

Op deze camperplaats vind je royale camperplekken. Enkele camperplaatsen hebben een mooi gras gazonnetje. Je betaald een basisprijs en voor alle extra’s betaal je extra. Een goed verzorgde camperplaats met alle faciliteiten voor een goede prijs. En het leuke aan deze camperplaats zijn de zeer vrolijke en betrokken eigenaren.

Een goed verzorgde camperplaats om het gezellige stadje Weert te verkennen.

Adres
Camperplaats Weert
Suffolkweg Zuid 30
6002 RX Weert

#4 Valkenburg

 

Camperplaats Valkenburg ligt op een berg en op 500 meter loopafstand van centrum van Valkenburg. Een camperplaats met vergezichten en camperplaatsen op verschillende hoogten (verhard) waardoor iedereen kan genieten van een mooi uitzicht.

Deze camperplaats is onderdeel van Stadscamping Den Driesch. Als de camping open is kun je gebruik maken van alle voorzieningen (wintermaanden niet).

Adres
Camperplaats Valkenburg
Heunsbergerweg 1
6301 BN Valkenburg

#5 Maastricht


Camperplaats Maastricht ligt aan de oevers van de Maas met uitzicht op kasteel Borgharen. Verder ligt de camperplaats op fiets- en loopafstand van het centrum van Maastricht (2,5 km). De bushalte ligt voor de camperplaats en is dus ook een optie. Deze camperlocatie is een ideale uitvalsbasis om de stad Maastricht te bezoeken.

Een grootschalige camperplaats met 100 camperplekken. De meeste camperplaatsen zijn voorzien van een stroompaal. Stroom betaal je per verbruik. Verder vind je er een afwasplaats, douches en toiletten. Ook alle camper voorzieningen zijn aanwezig.

Een eenvoudige camperplaats zonder charme maar dichtbij het centrum.

Adres
Camperplaats Maastricht
Bosscherweg 35
6219 ND Maastricht


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.