Deze camperplaatsen in Friesland wil je gezien hebben
1 min. leestijd

Deze camperplaatsen in Friesland wil je gezien hebben

Op deze camperplaatsen in Friesland wil je overnacht hebben

Wil je met de camper Friesland ontdekken? Zet de volgende 5 camperplaatsen dan op je lijstje! Daar wil je overnacht hebben als je in Friesland bent geweest.

#1 Camperplaats Leeuwarden

Camperplaats Leeuwarden ligt aan een jachthaven: dit maakt het tot een prachtige plek om te overnachten, zowel met de camper als met de boot. En binnen 15 minuten fietsen ben je in het centrum van Leeuwarden. Een hoofdstad vol cultuur!

De camperplaats is 365 dagen per jaar geopend.

Adres
De Zwemmer 3 8939 CA Leeuwarden
Website Camperplaats Leeuwarden

Verbouwing camperplaats Leeuwarden


#2 Camperplaats Appelscha

Camperplaats Appelscha ligt in het dorp Appelscha en vlakbij het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een fantastische omgeving om te voet of per fiets te verkennen. En in Appelscha vind je een ideale uitvalsbasis waar je de camper neer kunt zetten tussen 1 maart en 1 december.

Adres
Noorder Es, 8426 GW Appelscha
Website camperplaats Appelscha


#3 Camperplaats Kuikhorne

Camperplaats Kuikhorne ligt tussen Dokkum, Leeuwarden en Drachten en direct bij de dorpen De Westereen en Feanwâlden. Deze camperplaats ligt rondom de jachthaven en beschikt over mooie camperplaatsen aan het water. Met een mooi uitzicht.

De camperplaats is het hele jaar geopend.

Adres
Kukhernsterwei 31, 9271 HD  De Westereen
Website camperplaats Kuikhorne


#4 Camperplaats Dokkum

De camperplaats ligt op een mooie locatie aan de waterkant, tegenover een van de molens van Dokkum.  ‘s Zomers is het aanwezige toiletgebouw ook voor de camperaars gratis te gebruiken. Alle voor de camper noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig, zoals een tappunt voor water en loospunten voor het toilet en het afvalwater. Het centrum van Dokkum ligt op loopafstand.

De camperplaats is het hele jaar open.

Adres
Van Kleffensstraat 8, 9101 CM Dokkum

Camperplaats Dokkum

#5 Camperplaats Stoutenburght

Camperplaats Stoutenburght is een zeer nette en verzorgde camperplaats. De camperplek ligt achter de boerderij en vlakbij Nationaal Park Weerribben-wieden. Een mooie waterrijke omgeving die je per fiets kunt ontdekken.

De camperplaats is het hele jaar open.

Adres
Markeweg 35a, 8398 GK Blesdijke

Camperplaats Stoutenburght Blesdijke in Friesland

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen