camperplaatsen-in-flevoland

Deze camperplaatsen in Flevoland wil je bezocht hebben

Waarom je met de camper naar Flevoland zou rijden? Flevoland is de kleinste provincie van Nederland en is ontstaan door de drooglegging van de voormalige Zuiderzee. De drie polders van Flevoland vormen samen het allergrootste stuk man made land ter wereld. Verder vind je hier bijzondere natuurgebieden, een Nationaal Park en een aantal grote plassen als de Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen, Markermeer en Marker Wadden. 

Wij hebben een rondje door Flevoland gereden en de leukste overnachtingsplekken hieronder op een rijtje gezet. 

#1 Camperplaats Afslag Nagele

Camperplaats Afslag Nagele ligt op een rustige locatie bij een boerderij. Voor de camperaar die op zoek is naar rust en ruimte, maar ook naar een beetje luxe is op deze camperplaats op de juiste plek. De camperplaats ligt dichtbij Urk en het IJsselmeer.

Camperplaats Afslag Nagele

Adres
Han Stijkelweg 11
8308 PE Nagele
Website Afslag Nagele

#2 Camperplaats Schokland

Camperplaats Schokland ligt op 2 km vanaf het werelderfgoed Schokland, een eiland midden in de Noordoostpolder. Een mooie omgeving om te voet te verkennen. De camperplaats ligt bij een goed onderhouden woonboerderij met veel groen. Sanitair gebouw en overige faciliteiten zijn aanwezig.

Camperplaats Schokland

Adres
Redeweg 8
8307 RE Ens

#3 Camperplaats Emmeloord

Camperplaats Emmeloord ligt op het erf van een voormalige boerderij direct aan natuurgebied "de Casteleynsplas". Waar je een mooie wandelroute (honden ook toegestaan) van ongeveer 40/45 minuten kunt maken. De camperplaats is voorzien van alle benodigde voorzieningen. Inclusief een klein winkeltje en gratis leenfietsen.

Adres
Casteleynsweg 1
8305 AN Emmeloord
Website camperplaats Emmeloord

#4 Camperplaats Veluwemeer

Camperplaats Veluwemeer ligt direct aan het water met uitzicht over het meer. Het strand ligt op 300 meter en het centrum op 7 km.

Camperplaats Veluwemeer in Flevoland

Camperplaats Veluwemeer

Adres
Bremerbergdijk 33
8256 RD Biddinghuizen
Website Camperplaats Veluwemeer


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.