camperplaatsen-bij-een-wijngaard-in-belgie

Camperplaatsen bij een wijngaard in België

Ga je met de camper naar België? En vind je het leuk een wijngaard te bezoeken? Dan is deze lijst echt iets voor jou! Een lijst van camperplaatsen bij een wijngaard in België. Mis je een locatie? Laat het ons weten via een reactie onderaan dit bericht, dan voegen wij de locatie toe.

Camperplaatsen bij een wijngaard in Vlaams-Brabant

Wijngaard Danouise
Adres: Haldertstraat 217, 3390 Tielt-Winge
Wijngaard op de zuiderflanken van de Houwaartseberg in het heuvelachtige Hageland. De ondergrond (terroir) bestaat uit ijzerhoudende zandsteen. Dit is zeer eigen aan de streek en zorgt voor een typische smaak die te proeven is in de wijnen. Altijd telefonisch reserveren voor aankomst.

Mis je een locatie?

Laat het ons weten via een reactie onderaan dit bericht. Dan voegen wij de locatie toe aan de lijst!


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Martine | 29 november 2023 06:38

We staan regelmatig bij wijndomein Ravenstein in Wervik. Een fijne plaats, gele heide om een lekker wijntje te nuttigen op het terras of binnen, zeer vriendelijke eigenaren. Open vanaf midden april tot eind september/oktober https://www.wijndomein-ravenstein.be/nl/camperpunt

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.