camperplaatsen-bij-een-dierentuin-in-nederland

Camperplaatsen bij een dierentuin in Nederland

Ga je graag met de kinderen of kleinkinderen naar de dierentuin? Dan is deze lijst echt iets voor jou! Een lijst van camperplaatsen bij een dierentuin in Nederland.

Camperplaatsen bij een dierentuin in Drenthe

Camperplaats Emmen
Adres: Kerkhoflaan, 7811 HE Emmen
Wildlands Adventure Zoo ligt op 750 meter van de camperplaats. Op Wildlands maak je een wereldreis in één dag! Ontdek per boot of te voet de jungle en maak kennis met de olifantenfamilie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens je trucksafari over de savanne. Bezoek het nieuwe Raccoon Creek, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns.

Camperplaatsen bij een dierentuin in Flevoland

Camperplaats De Kemphaan
Adres: Kemphaanpad 5 1358 AC Almere
Almere Jungle is 50 meter lopen vanaf de camperplaats. Almere jungle is niet zomaar een dierenpark! Beleef hét in Almere Jungle! Maak een reis langs de vijf werelddelen waarin zowel dier als plant samen komen. Neem een kijkje bij de wasberen of kom oog in oog te staan met een stokstaartje. Beklim het geuren pad en voer zelf de schildpadden! Onze dieren zijn afkomstig uit de opvang. Dit betekent dat de vorige eigenaren de dieren niet meer willen of kunnen houden of dat de dieren uit een benaderde situatie bevrijd zijn.

Camperplaatsen bij een dierentuin in Gelderland

Camperplaats Zwitsal
Adres: Vlijtseweg 162, 7317 AK Apeldoorn
De Apenheul ligt op 4 km van de camperplaats. Apenheul is al meer dan 50 jaar hét leukste dagje uit tussen de loslopende apen! In dit prachtige groene park op de Veluwe beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen. Een dagje apen spotten is niet alleen bijzonder maar ook leerzaam én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Tijdens je bezoek kom je niet alleen meer te weten over de apen, maar ook over jezelf. Heb jij slimme orang-oetantrekjes? Ben jij net zo energiek als een doodshoofdaapje? Herken jezelf in één van de ruim 35 apensoorten in Apenheul! Nu al benieuwd op welke aap jij het meest lijkt? Doe dan voor je bezoek de apentest op de website.

Camperplaatsen bij een dierentuin in Groningen

Camperplaats Wehe-den Hoorn
Adres: Havenstraat 10, 9964 AN Wehe-den Hoorn
Zeehondencentrum Pieterburen ligt op 6,7 km vanaf de camperplaats. Neem een kijkje in het grootste gespecialiseerde zeehondenziekenhuis van Europa! Dagelijks zorgt een team van toegewijde dierenartsen en zeehondenverzorgers in Zeehondencentrum Pieterburen voor zieke, gewonde of verzwakte zeehonden. In het bezoekerscentrum sta je midden in het zeehondenziekenhuis en kun je meekijken tijdens de verzorging van de zeehonden in verschillende fasen van de opvang. Daarnaast vind je in het bezoekerscentrum alle informatie over de twee soorten zeehonden die in Nederland te vinden zijn!

Camperplaatsen bij een dierentuin in Limburg

Parking Erestein
Adres: Brughofweg 25, 6468 PB Kerkrade
GaiaZOO ligt op 1,5 kilometer lopen vanaf de camperplaats. In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is! Tijdens een wandeling door een glooiend heuvellandschap, ontmoet je unieke diersoorten, zoals rode panda's, veelvraten, giraffen en gorilla's. Vergeet geen bezoek te brengen aan limburgHUIS, waar je oog in oog staat met diverse bedreigde diersoorten van eigen bodem. Geniet vervolgens onder het genot van ambachtelijke Limburgse vlaai en (h)eerlijke koffie van het uitzicht over de bijzondere natuur in GaiaZOO.

Camperplaatsen bij een dierentuin in Noord-Brabant

Camperplaats de Voortse Loop
Adres: Kleine Voort 4, 5081 XG Hilvarenbeek
Safaripark Beekse Bergen ligt op 2,8 km lopen van de camperplaats. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

Camperplaats Brakkenhof
Adres: Radioweg 14 5827 BE  Vortum-Mullem
Zooparc Overloon ligt op 6 km fietsen van de camperplaats.

Camperplaatsen bij een dierentuin in Noord-Holland

Camperplaats Willemsoord
Adres: Willemsoord 41, 1781 AS Den Helder
Het aquarium van Fort Kijkduin had als eerste in Nederland een ‘doorlooptunnel’; een 12-meter lange tunnel waar bezoekers onder water konden lopen en je jezelf werkelijk onder water kan begeven. De thematiek van het aquarium is vanaf de opening volledig toegespitst geweest op het leven in de Noordzee. Doordat er in de twee beuken in het fort meerdere kleine aquaria ingericht zijn, ontstaat een goed beeld van bijvoorbeeld het getij, het leven van een paling en de schutkleuren van roggen.

Pössl Nederland. Al 30 jaar specialist in Buscampers. Gevestigd net onder Utrecht in Culemborg. Wij hebben altijd de grootste voorraad Buscampers van Nederland.

Camperplaatsen bij een dierentuin in Utrecht

Parking Eemhaven
Adres: Kleine Koppel 35, 3812 PG Amersfoort
DierenPark Amersfoort ligt op 3,2 km van de camperplaats. DierenPark Amersfoort is de dierentuin voor kinderen. Ontdek de natuur in een bos vol avontuur! Of klim de Alles-route en ontdek de dieren van wel heel dichtbij.

Jachthaven De Oude Horn
Adres: Sundsvall 1, 4141 MP Leerdam
Aquazoo Leerdam ligt op 1 km lopen vanaf de camperplaats. Aquazoo Leerdam laat je de unieke onderwaterwereld zien. Een bezoek hieraan zal je rust geven. Het geeft je ook een overzicht van de vele soorten vissen en lagere diersoorten afkomstig uit verschillende werelddelen. Zo kom je oog in oog te staan met zoet- en zeewatervissen, zoals haaien, piranha’s, zeesterren, anemoonvissen, discusvissen, zeepaardjes,  kleurrijke koralen en anemonen enz. Ook is er een paludarium met de mooiste unieke planten, kikkers en daggekko’s.

Camperplaatsen bij een dierentuin in Zuid-Holland

Parking Doeleplein
Adres: Doeleplein, 3111 PA Schiedam
Diergaarde Blijdorp ligt op 4 km van de camperplaats. Diergaarde Blijdorp is een van de oudste dierentuinen in Nederland. Je wordt er ondergedompeld in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld. Een ontdekkingsreis vol onverwachte ontmoetingen.


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.