camperplaatsen-bij-een-bierbrouwerij

Camperplaatsen bij een bierbrouwerij in Nederland

Houd je van speciaal bieren? En ga je met de camper op pad? Dan is deze lijst echt iets voor jou! Een lijst van camperplaatsen bij een bierbrouwerij in Nederland.

Camperplaatsen bij een bierbrouwerij in Drenthe

Jonge Beer Brouwerij
Adres: Markt 5, 7902 BK Hoogeveen (camperplaats)

Alie en Jan de Vries brouwen, naar eigen receptuur en met de beste grondstoffen, bijzondere kwaliteitsbieren in verschillende soorten. Wil je de brouwerij bezoeken, een lezing of een bierproeverij boeken? Meld je dan aan via de website of kijk daar in de activiteitenagenda. 

Camperplaats 'Parking Oude Veemarkt' ligt op loopafstand van de bierbrouwerij en op een parkeerplaats in het centrum van Hoogeveen. Betalen kan bij de parkeerautomaat. Stroom en drinkwater zijn aanwezig. Verder zijn er geen voorzieningen.

Camperplaatsen bij een bierbrouwerij in Gelderland

Bierbrouwerij De Vlijt
Adres: Vlijtseweg 162 7317 AK Apeldoorn (Camperplaats Zwitsal)

In het ketelhuis van de voormalige Zwitsalfabriek is naast de brouwerijruimte een proeflokaal ingericht. De voormalige  laboratoriumruimte is warm ingericht door het gebruik van veel mahoniehout. De 110-jaar oude apothekersbalie, die dienst doet als bar, valt direct op als je binnenloopt. Kom langs en proef & beleef de ambacht van het brouwen van bier! 

Camperplaats Zwitsal ligt naast de Zwitsalfabriek. Er zijn geen camper voorzieningen aanwezig.

Bierbrouwerij Brouwersnos
Adres: Eibergseweg 1, 7141 CD Groenlo

Craftbier brouwerij en proeflokaal. Probeer een van de speciaalbieren in het sfeervolle proeflokaal, waar je ook terecht kunt voor een lekkere lunch of betaalbaar diner. Afhaal diner is ook mogelijk. Rondleidingen kun je reserveren via de website.

Camperplaats Erve roos ligt op 15 minuten fietsen van de bierbrouwerij.

Camperplaatsen bij een bierbrouwerij in Noord-Brabant

Bierbrouwerij Ooijen
Adres: Kasteelstraat 4, 5394 LL Oijen

Kom gezellig met je camper naar de Brouwerij Ooijen en geniet van de rust en al het moois aan de Maas. Er is een bourgondische restaurant met lekker bier, gratis wifi netwerk en een ruim aanbod aan wandel -en fietsroutes. Voor de fietsliefhebbers met een elektrische fiets is er een speciaal oplaadpunt.

Camperplaatsen bij een bierbrouwerij in Overijssel

Berghoeve Brouwerij
Adres: Achteres 15, 7683 SX Den Ham

Berghoeve brouwerij die gevestigd is op een voormalig boerderij. Hier brouwen zij bijzondere types bier die je niet overal kunt vinden. Wil je meer weten over onze speciaalbieren of over de boeiende wereld achter bier in het algemeen, dan ben je hier aan het juiste adres voor een rondleiding en/of bierproeverij. Maak van tevoren een afspraak.

Camperplaats Linderbeek
Adres: Zomerweg 56, 7683 PR Den Ham
De camperplaats ligt op een parkeerterrein voor de camping en op 3 km fietsen van de Berghoeve brouwerij.

Camperplaatsen bij een bierbrouwerij in Utrecht

Brouwerij Duits & Lauret
Adres: Noodweg 2, 4121 KK Everdingen

Fort Everdingen is de imposante, stoere thuishaven van brouwerij Duits&Lauret. De brouwers serveren hier hun bier aan bezoekers en bieden daarnaast kleine hapjes aan. Het proeflokaal bevindt zich in een van de genieloodsen op het terrein, direct naast het torenfort, en wordt door een glazen tussenwand gescheiden van de brouwinstallatie. Naast de brouwerij ligt Camperplaats Fort Everdingen. De camperplaats heeft alle voorzieningen.


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.