Camperplaats de Rucphense Weide bestaat 1 jaar!
0 min. leestijd

Camperplaats de Rucphense Weide bestaat 1 jaar!

Camperplaats de Rucphense Weide bestaat deze zondag 1 jaar! En dat wordt gevierd met een live cooking culinair 3-gangendiner en een glas bubbels.   

1-jarig bestaan van Camperplaats de Rucphense Weide

"Het is al bijna een jaar geleden dat camperplaats de Rucphense weide haar eerste gasten mocht ontvangen. Dit moet gevierd worden toch?! Op zondag 8 augustus kun je genieten van een uitgeserveerd culinair 3-gangendiner. Dit diner wordt door middel van live-cooking op de camperplaats bereid door Kok van Agtmael. 

Na afloop van het diner trakteert camperplaats de Rucphense weide iedereen op een glas bubbels. Op het middenveld proosten we met z'n allen op het 1-jarig bestaan."


Aanmelden

Wil je erbij zijn? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelden voor het 3-gangendiner kan via deze link.

Meer ontdekken? 

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen