camperplaats-rijssen

Camperplaats Rijssen, in 't 'Hollands Schwarzwald'

Camperplaats Rijssen heeft op 15 mei 2020 haar deuren geopend. Zij ligt middenin een groot natuurgebied wat men ook wel het ‘Hollands Schwarzwald’ noemt. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en mountainbikers. Bij het camperpark hoort zelfs een eigen wandelgebied van 10.000 m², met hoge loofbomen, romantische paadjes en een vrije hondenuitlaatplaats. En dan hebben we het nog niet gehad over de ‘hotel waardige’ faciliteiten op de camperplaats…

De ‘hotel waardige’ faciliteiten op het camperpark

Camperplaats Rijssen beschikt over 60 ruime camperplaatsen waar ook campers van 12 meter lang gemakkelijk kunnen vertoeven. Elke camperplaats beschikt over een eigen gazonnetje en een goede stroomvoorziening. Verder is de camperplaats geasfalteerd en ligt het verscholen tussen hoge loofbomen en fluitende vogels.

Het sanitairgebouw was vroeger een kantoor. Begin 2020 is dit kantoor omgetoverd tot luxe en moderne sanitaire voorzieningen voor camperaars. Verder vind je er; wasmachines, drogers, een terras en een zithoek waar je met slecht weer heerlijk kunt vertoeven.

Aan de overkant van het sanitairgebouw vind je de camper voorzieningen; schoon drinkwater, afvoer voor vuilwater en een station om het chemisch toilet te legen.

Camperplaats Rijssen heeft ook aan de meegereisde viervoeter gedacht. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Afvalzakjes zijn ruim aanwezig, zodat het terrein schoon blijft. Op het terrein vind je ook een omheind vrijloop gebied, waar de hond zijn energie kwijt kan.

Camperplaats Rijssen en haar omgeving

Camperplaats Rijssen ligt in een bijzonder mooie omgeving. Je treft hier imposante, metershoge loofbomen die in elkaar verstrengeld zijn. Onder deze boomtoppen vind je slingerende wandel- en fietspaden die je door het bos heen leiden, weg van de beschaafde wereld. Elke natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Ook voor mountainbikers is het een interessant gebied. Er ligt een 18km lange trail op je te wachten.

Camperpark Midas in Rijssen

Camperpark Midas denkt aan het Milieu

Camperplaats Midas handelt vanuit een duurzame geest. Vanwege de duurzame voorzieningen, goede manier van afval scheiden en milieuvriendelijke producten is Camperpark Midas gecertificeerd door Milieu Service Nederland. Ook is Camperpark Midas de Nederlandse importeur van het milieuvriendelijke product Ammovit Mobil. Ammovit Mobil gaat onaangename geuren in de camper tegen en zorgt voor een schoon cassettetoilet en een schone afvoertank. En dat op een milieuvriendelijke manier.

Contactgegevens

Nieuwsgierig geworden naar deze camperplaats in Rijssen? Zij zijn het hele jaar geopend. 

Camperpark Midas
Markeloseweg 94
7461PB Rijssen


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.