camperplaats-rhederlaag-t-eiland

Camperplaats Rhederlaag. Het Gardameer van Nederland

Camperplaats ’t Eiland ligt pal aan de Westerplas en is onderdeel van recreatiegebied Rhederlaag. Vanaf de camperplaats kijk je over het water naar passerende bootjes en stand-up-paddelaars. Met 30 graden is het net alsof je op een rustig plekje aan het Italiaanse Gardameer staat.

Rondleiding over de camperplaats

Faciliteiten op de camperplaats aan de Rhederlaag

De camperplaats achter de haven is ruim opgezet. Daardoor zijn de plaatsen ook voor grote campers eenvoudig te bereiken. De ondergrond van de camperplaatsen zijn onverhard en van gras. En allemaal hebben ze uitzicht over het water.

Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen in het havenkantoor. Na uitleg en informatie over de omgeving mag je zelf een camperplek uitzoeken. Naast het havenkantoor tref je gelijk een restaurant waar je overdag een heerlijk kopje koffie kunt drinken. En in de avond kunt genieten van een basic maaltijd met uitzicht over de haven.

De sanitaire voorzieningen vind je naast de ingang van de haven. Deze worden gedeeld met de jachthaven en bestaan uit; separate douches en toiletten. Eenvoudig maar effectief. Echter moet je er wel een stukje voor wandelen of een ritje op de vouwfiets voor maken. De camperplaats ligt namelijk een stukje verderop achter de haven.

De omgeving van Rhederlaag

Het recreatiegebied Rhederlaag is een uitkomst voor watersporters. Je kunt hier varen, vissen, zeilen, duiken en stand-up-paddelen. Ben je meer een wandelaar of fietser? Dan kun je een leuke ronde van 10 km maken om de Westerplas. Voor de camperaars die voor ontspanning komen is er 1 km verderop een strandje waar je kunt zonnen, relaxen en zwemmen zonder waterplanten. Voor de sportievelingen is er de Posbank en de Veluwe. Hier kun je jezelf met de mountainbike en wielrenfiets enorm uitdagen. Zoals je leest biedt deze omgeving voor ieder wat wils.

Bezoek Camperplaats ’t Eiland

Als het een beetje mooi weer is, staat de camperplaats in no-time vol. Dit geldt voor het hoogseizoen en de weekenden. Kom op deze dagen vroeg in de ochtend, want je kunt niet reserveren. Buiten het seizoen is het rustig en kun je wel later op de dag inchecken. Je mag er maximaal 48 uur staan.

Camperplaats Rhederlaag Arnhem

Adres

Camperplaats Jachthaven ’t Eiland
De Muggenwaard 16
6988 BX Lathum


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.