Camperplaats Landlust in Steenderen al ontdekt?
1 min. leestijd

Camperplaats Landlust in Steenderen al ontdekt?

Camperplaats Landlust

Camperplaats Landlust ligt in de dorpskern van Steenderen. De camperlocatie beschikt over ruime camperplaatsen op 2 verschillende velden met een rotonde vorm. Hier vind je rust in een landelijke sfeer. En een omgeving waar van alles te beleven is. Heb jij deze camperplaats al ontdekt?

Faciliteiten

Camperplaats Landlust beschikt over 30 ruime camperplaatsen verdeeld over twee velden. De camperplaatsen met stroompaal zijn op gras aangelegd en hebben voldoende privacy. In het midden van de rotonde vind je een picknicktafel waar je gezellig samen kunt zitten.

In 2020 is het hele sanitair vernieuwd. Douchen en het toilet zijn modern en goed verzorgd. Het vullen van vers drinkwater en het legen van grijs en zwart water vind je voor het sanitair gebouw. Alle voorzieningen die je nodig hebt zijn voorhanden.

Met mooi weer komen de beheerders in de avond langs met overheerlijk schepijs.

Kortom, deze camperplaats wordt goed onderhouden door vriendelijke en betrokken eigenaren.

Camperplaats Landlust vernieuwd sanitair

Camperplaats Steenderen – Vernieuwd sanitair in 2020

Omgeving

De camperplaats ligt op een rustige locatie in de dorpskern van Steenderen en op loopafstand van de supermarkt, restaurant en gezellig terras. De omgeving rondom Steenderen is leuk om te voet of per fiets te ontdekken.

Wandelen

Houd je van wandelen? Dan kun je een leuke wandeling van 6 km maken rondom Steenderen. Informatie over de route vind je in het informatiehuisje op de camperplaats.

Fietsen

Vanaf de camperplaats is het 2,5 km fietsen naar het leuke stadje Bronkhorst. Hoewel er maar 90 mensen wonen heeft Bronkhorst toch stadsrechten en is het daarmee een van de kleinste steden van Nederland. Als je er door de straatjes loopt langs ouderwetse huisjes en voormalig stadsboerderijen dan waan je je terug in de tijd. Elk huisje is fotogeniek. Echte aanrader om heen te gaan!

Wil je verder fietsen? Op 10 km afstand liggen Doesburg en Zutphen. Beide gezellige Hanzesteden aan de IJssel. In deze steden kun je heerlijk ronddwalen en leuke terrasjes pakken.

Bronkhorst kleine stad in Nederland

Bronkhorst, een van de kleinste steden van Nederland.

Camperplaatsen ‘bij ons’

Camperplaats Landlust is een van de 30 locaties van het initiatief “Bij Ons“. “Bij Ons” is een unieke samenwerking van camperplaatsen in Nederland, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Daarom de slogan: ‘Camperplaatsen waar u zich thuisvoelt.’

Contactgegevens

Camperplaats Landlust
Landlustweg 2
7221 BS Steenderen
Website Camperplaats Landlust

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen