camperplaats-kuikhorn-hele-jaar-open

Camperplaats Kuikhorne direct aan de Friese wateren

Camperplaats Kuikhorne ligt tussen Dokkum, Leeuwarden en Drachten en direct bij de dorpen De Westereen en Feanwâlden. Deze camperplaats ligt rondom de jachthaven en beschikt over mooie camperplaatsen aan het water. Met een mooi uitzicht.

Faciliteiten op camperplaats Kuikhorne

Camperpark Kuikhorne beschikt over 50 camperplaatsen en meerdere aanlegplaatsen voor bootjes. Je kunt een camperplaats kiezen aan het water, bij de haven of op het grasveld met uitzicht over de haven. Verder vind je in het sanitairgebouw alle faciliteiten die je nodig hebt. Van douche en toilet tot wasmachine en droger. En goede Wifi. Het is verzorgd en schoon. Verder kun je hier als leuke extra een sloep huren en de Friese wateren verkennen.

Camperpark Kuikhorne aan het water

De omgeving van Friesland

Camperplaats Kuikhorne ligt in een veelzijdige omgeving tussen mooie Friese stadjes en dorpjes als: Eernewoude, Dokkum (14km), Kollum en Burgum (6km). Leuk om via een fietsknooppunten route doorheen te fietsen.

In natuurgebied De Houtwiel (4km), en it Bûtefjild (7km) kun je heerlijk wandelen en genieten van dit prachtig stukje Nederland. Het is een uniek moerasgebied van aaneengesloten landschappen van maar liefst ca 340 hectare. Het bezoeken waard!

Wil je liever per sloep de omgeving verkennen? Dat kan! Er liggen meerdere sloepen voor je klaar. Vaar dan naar Dokkum, Kollum of Nationaal Park “De Alde Feanen”. En ontdek de Friese Wouden per sloep.

Vissen

Houd je van vissen? Dan zit je hier goed. Het vele water in de omgeving biedt volop mogelijkheden om te vissen op witvis, snoek en snoekbaars. Dit kan in de haven zelf, of op een van de vele andere plekjes. Hiervoor heb je wel een visvergunning nodig, verkrijgbaar bij supermarkt de COOP in de Westereen.

Camperplaats Kuikhorne aan het water

Contact Camerplaats Kuikhorne

Camperpark Kuikhorne
Hans & Jittie Mozes
Kukhernsterwei 31
9271 HD  De Westereen

De camperplaats is het hele jaar geopend. Je kunt niet reserveren.


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.