Camperplaats Kikkerbosch aan rivier de Vecht
1 min. leestijd

Camperplaats Kikkerbosch aan rivier de Vecht

Camperplaats Kikkerbosch is een recreatie-ark, camper- en aanmeerlocatie. Een idyllische plek tussen water en groen, omgeven door levendige flora en fauna. In een oase van rust gelegen aan rivier de Vecht. Er is plaats voor 4 campers en 5 bootjes. Je kunt er zwemmen, suppen, fietsen en wandelen. Maar ook de stad Amsterdam bezoeken.

Faciliteiten camperplaats Kikkerbosch

De camperplaatsen liggen aan de rivier de Vecht. Een mooie aangelegde steiger brengt je dichterbij het water. Je kunt hier aan het water genieten van de rust en de natuur. De camperplaatsen zijn verhard en geschikt voor campers tot 9 meter. In het sanitairgebouw vind je een massage douche, toilet, wasgelegenheid, een zithoek, wasmachine en droger. Verder kun je er grijs en zwart water legen en drinkwater vullen. En natuurlijk stroom aansluiten. Kortom, je vindt hier alles wat je nodig hebt. Voor slechts 15 euro per nacht per camper.

Omgeving camperplaats Kikkerbosch

Camperplaats Kikkerbosch ligt op loopafstand van de Ankeveense Plassen die onderdeel uitmaken van de Vechtplassen. De mens heeft deze plassen vroeger zelf gecreëerd door veenwinning. Het is nu een doolhof van petgaten en legakkers. Een wirwar van eilandjes, smalle slootjes en open water. Een omgeving die planten, dieren en mensen aantrekt.

Maak een wandeling om de Spiegelplas

De Spiegelplas is een weidse plas met idyllische strandjes, eilandjes en moerasbossen. Een paradijs voor veel recreanten. Een rondje wandelen om de Spiegelplas duurt ongeveer 2 uur.

Of fiets om en door de Vechtplassen (29km)

Fiets langs plassen, slootjes en moerasbossen! Neem pauze bij een landhuis, kasteel of fort. En geniet van dit prachtige natuurgebied. De start van deze fietsroute ligt bij bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Volg daarna de volgende fietsknooppunten: 38 >> 39 >> 40 >> 41 >> 1 >> 2 >> 3 >> 4 >> 5 >> 6 >> 9 >> 8.

Handige adressen 

Camperplaats Kikkerbosch
Eilandseweg 7
1394 JE Nederhorst Den Berg

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
Noordereinde 54b
1243 JJ ’s-Graveland (NH)
(035) 656 3080

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen