camperplaats-indeverte

Camperplaats In de Verte: Onthaast, beleef en geniet!

Ben je op zoek naar rust, natuur, wandel- en fietsroutes? En een camperplaats met alle voorzieningen waar je hond ook welkom is? Dan ben je hier aan het juiste adres! Camperplaats In de Verte in Noord-Limburg. 

Deze camperplaats is in 2020 overgenomen door Kees en Patricia. Zij verruilden hun droomhuis in Spanje voor deze mooie camperplaats in het 'rozendorpje' Lottum. Ze wilden graag de handen uit de mouwen steken en hebben van deze camperplaats weer een prachtige overnachtingsplek gemaakt. 

Camperplaats In de Verte in Limburg

Camperplaats In de Verte in Noord-Limburg

Faciliteiten op camperplaats In de Verte

Deze camperplaats beschikt over 50 camperplekken. De plaatsen zijn ruim en hebben bijna allemaal een mooi uitzicht over de heide en de bossen. Waar je, als je geluk hebt, vroeg in de ochtend reeën en herten voorbij ziet komen. De plekken zijn goed bereikbaar voor grote campers. 

Sanitair

Naast de receptie vind je een verwarmd sanitair gebouw met douche, toilet en afwasplaats. En zelfs een wasmachine. Ook vind je hier het service station voor de camper. Eigenlijk tref je hier alle faciliteiten die je nodig hebt. 

Broodjes service

Wil je ontbijten met verse broodjes? Geen probleem. Die kun je de dag van tevoren bestellen en de volgende ochtend rond 8:45 ophalen bij de receptie. En als de kippen voldoende eieren hebben gelegd ontvang je bij aankomst gratis een vers eitje.

Voor een lekker diner bij de camper kun je contact opnemen met ‘In de Witte Dame’, een brasserie in Grubbenvorst. Grubbenvorst staat ook wel bekend als het 'aspergedorp'. Zij komen het diner graag bij de camper bezorgen. Maar je kunt natuurlijk ook daar op locatie gaan eten.

Vriendelijke camperplaats voor de hond

Viervoeters zijn hier van harte welkom. Je hoeft daar niet extra voor te betalen,. De camperplaats ligt tevens middenin een mooi wandelgebied waar je vele kilometers met de hond kunt wandelen. Tijdens de jaarwisseling is deze camperplaats vuurwerk vrij zodat je het nieuwe jaar rustig kunt inluiden. Samen met de hond(en).

Camperplaats met jeu de boules baan

Camperplaats met jeu de boules baan

Heb je je jeu de boules setje mee? Dan kun je op het terrein gezellig een potje jeu de boules spelen!

De omgeving van Camperplaats In de Verte

Camperplaats In de Verte ligt in het veelzijdige landschap van Horst aan de Maas. Je vind hier bossen, stuifduinen, akkers, broekbossen, beekdalen, Peellandschappen en maasoevers,

Camperplaats In de Verte in een groene omgeving

Camperplaats In de Verte in een groene omgeving

Fietsen

Deze omgeving is ideaal om lekker te kunnen fietsen, want Noord-Limburg is redelijk vlak tot vals plat. Er zijn meerdere wegen die je op kunt. Bijvoorbeeld naar Nationaal Park de Maasduinen of naar Archen. Een pittoresk dorp en een van de mooiste plekken in Limburg. Je vind hier een rijk aanbod aan horeca tentjes, kasteeltuinen en markten.

Pieterpad

Vanaf de camperplaats kijk je uit op het Pieterpad. Het Pieterpad is een wandelroute van ongeveer 500 km die loopt van Groningen tot aan Maastricht. Vanaf de camperplaats kun je een etappe van het Pieterpad lopen.

Hertog Jan Brouwerij

De Hertog Jan Brouwerij staat in het pittoreske dorpje Archen. In de Hertog Jan Brouwerij vind je nog authentieke koperen brouwketels en sfeervolle kelders waar flessen van meerdere jaargangen worden bewaard. Rondleidingen zijn mogelijk, duren ongeveer 1 uur en zijn uitsluitend op reservering. Wil je nog meer ervaren? Dan kun je ook een tour boeken. Kijk voor meer info op de website van Brouwerij Hertog Jan.

Overige highlights in de omgeving

Verder vind je in de omgeving leuke bezienswaardigheden als de Kasteeltuinen Arcen, Openluchtmuseum de Locht, Museum de Kantfabriek. Maar ook de Blue Berrie Hill Bessen tuin waar je zelf mag plukken en heerlijke blauwe bessen recepten kunt proeven. En maak onderweg een stop bij Theetuin De Roode Vennen. Daar kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers.

Wil je deze camperplaats en de omgeving ontdekken?

De camperplaats is het hele jaar open. Je kunt reserveren via 0641519265, maar je kunt ook spontaan langskomen. Er is altijd wel een plekje vrij.

Contactgegevens

Camperplaats In de Verte
Horsterdijk 97
5973PM Lottum (Noord-Limburg)
0641519265
camperplaatsindeverte@outlook.com


profielfoto

Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.