Camperplaats IJseldelta Marina in Hattem
1 min. leestijd

Camperplaats IJseldelta Marina in Hattem

In het Hanzestadje Hattem in Gelderland, ligt camperplaats IJsseldelta Marina. De plekken zijn aan de haven gelegen en je wandelt binnen enkele minuten naar het centrum. Je wordt heel vriendelijk verwelkomd.

Faciliteiten op de camperplaats

Er zijn 20 plaatsen aan het water en de camperplaats is het hele jaar geopend. De plaatsen zijn voornamelijk verhard. De plekken zijn smal, maar achter de camper kun je prima en ruim zitten. Voor campers langer dan 8 meter is de plek niet geschikt, als het vol staat. Reserveren kan via de website

Er is stroom (10A) aanwezig en schoon water en een net sanitair gebouw, toegang met een code. Wifi ook via een code, deze is verkrijgbaar bij de receptie. Codes krijg je ook via de mail, als je gereserveerd hebt. Grijs water kun je lozen bij De Jong caravans, 3 km. verderop. Bij het receptiegebouw is allerlei informatie te verkrijgen over de omgeving. Rondom de haven mag je vissen.

Camperplaats Hattem

Omgeving van Hattem

De camperplaats ligt op loopafstand van het historische stadje Hattem. Binnen 5 minuten sta je in het gezellige centrum. Het centrum heeft een aantal leuke winkels en een gezellig plein met aanliggende restaurants. Hattem heeft 3 musea, Het Anton Pieck museum, het Voerman museum en het Nederlandse Bakkerij museum. Er zijn allerlei wandel- en fietsroutes voor de omgeving.


Contact gegevens

IJsseldelta Marina
Geldersedijk 20
8051 ER, Hattem, Nederland
T: 038-4581925
W: IJselldelta Marina Hattem
52° 28' 37" N 6° 4' 7"
E 52.47696 6.06865

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Ik ben Daniëlle en samen met mijn partner Jeroen zijn wij verliefd geworden op het camperen, toen wij een aantal jaren geleden voor het eerst een camper huurden om naar Noorwegen te gaan. We vonden het helemaal geweldig en na nog 3 vakanties met een gehuurde camper (Zweden, Italië en Spanje), kregen wij de kans om een camper te kopen. Na het huren wisten we best al wel wat we wel en niet wilden, dus uiteindelijk vonden we ONZE camper. We gaan zo vaak als het kan weg, al is het maar 1 nacht en onze bordercollie Ollie gaat zo vaak mogelijk mee, die is niet uit de camper te krijgen, als die eenmaal klaar staat voor vertrek. In de wat langere vakanties (ik werk in het onderwijs) gaan we naar het buitenland (Duitsland, Sardinië en komend jaar naar Corsica) en de kortere vakantie blijven we in Nederland en omgeving, waar ook genoeg moois is te ontdekken met de camper. We hopen nog heel lang te mogen genieten van de vrijheid, die een camper je geeft en de bijzondere plekken die je met een camper kunt ontdekken.
Reactie plaatsen