camperplaats-heijen

Camperplaats Heijen, een heerlijk plekje in de Maasduinen

Camperplaats Heijen ligt aan een maasarm in Noord-Limburg. Hier vind je Nationaal Park De Maasduinen en de langste rivierduingordel van Nederland. Verder ligt de camperplaats in de nabijheid van het Pieterpad en De Maasheggen. Als wandelaar en fietser kun je hier dagen vertoeven! 

Camperplaats Heijen in Noord-Limburg

Camperplaats Heijen met 25 ruime plaatsen

Faciliteiten op Camperplaats Heijen

Camperplaats Heijen ligt in een rustige en natuurlijke omgeving waar je ontspannen kunt recreëren. De camperplaats beschikt over 25 plaatsen van 7 bij 12, 7 bij 14 meter en 7 bij 18 meter op een groot grasveld. Verder is er op deze tijdelijke camperplaats (eigenaar bezig met locatie aan de Maas) een tappunt voor drinkwater en een loosput voor zwart en grijs water aanwezig. En elke plek beschikt over een elektra aansluiting. Er is geen sanitair gebouw op deze locatie. Wel een overdekte fietsstalling met oplaadpunt. En grote containers om afval in te deponeren. 

Broodjes en diner service
Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Dan kun je broodjes maar ook een diner bij de camper laten bezorgen. Kijk op locatie naar de actuele bezorgservices.

Camper servicestation
Op 3 minuten vanaf de camperplaats ligt een camper servicestation waar ook alle faciliteiten aanwezig zijn. Deze is gratis te gebruiken als je naar de camperplaats toe rijdt, maar ook als je de camperplaats weer verlaat. Zelfs tussendoor mag je er gebruik van maken.

Adres
De Groote Heeze 3, 6598 AV Heijen.
Coördinaten: 51.6773482, 5.9760701  

Omgeving

Camperplaats Heijen ligt in Noord-Limburg, 21 kilometer ten zuiden van Nijmegen en 16 kilometer ten noorden van Venray en 1.5 kilometer van grensovergang Goch op de A77/A57. Verder ligt de camperplaats op loop- en fietsafstand van de Maas en Nationaal Park De Maasduinen. Een omgeving met schitterende natuur, bourgondische gerechten en gezelligheid.

Camperplaats Heijen aan een maasarm

Gennep

Op 4 kilometer van de camperplaats ligt het dorpje Gennep. Een historische stadje met diverse terrasjes, winkels en supermarkten. Leuk om hier te bezoeken zijn: het Museum het Petershuis, Martinustoren en De Franken van Gennep.

Nationaal Park De Maasduinen

De camperplaats ligt in het Nationaal Park De Maasduinen. Het is een van de drie nationale parken in Noord- en Midden-Limburg. Het is een bos- en heidegebied, gelegen op een langgerekte zandrug tussen de Maas en de Duitse grens. In dit bijzonder afwisselende park van 4.500 hectare vind je de langste rivierduingordel van Nederland. Het gebied is te voet maar ook per fiets te ontdekken.

De Maasheggen

Vanaf de camperplaats is het 6 km fietsen naar De Maasheggen. De Maasheggen zijn een mozaïek van heggen, weides, drinkpoelen en oude knotbomen. Een gebied met diverse planten en dieren tussen Noord Brabant en Limburg. Het is door UNESCO aangewezen als biosfeergebied.

Het Pieterpad

Vanaf de camperplaats kun je een etappe van het Pieterpad wandelen. Het Pieterpad loopt van Pieterburen in Groningen tot aan de Sint-Pietersberg in Zuid-Limburg. Met een totale lengte van bijna 500 kilometer. Het is daarmee een van de bekendste lange afstand wandelroutes in Nederland.

Wil je deze omgeving ontdekken?

Wil je deze omgeving en camperplaats ontdekken? De camperplaats is het hele jaar open. Er wordt altijd een plekje vrij gehouden voor camperaars die spontaan langs komen. Reserveren is ook mogelijk via  +31 6 12 14 02 58 of info@camperplaatsheijen.nl. Kijk voor de actuele tarieven op de website van Camperplaats Heijen.

Camperplaats Heijen in Limburg

Contactgegevens

Mergeldijk (ongenummerd), 6598 Heijen
Coördinaten: 51.6675406, 5.9776672
 +31 6 12 14 02 58
info@camperplaatsheijen.nl
Website Camperplaats Heijen


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.