camperplaats-hattem

Camperplaats in schilderachtige Hanzestad Hattem

Camperplaats Hattem ligt in een uiterwaard van de IJssel en aan de Hanzestad Hattem. Vanaf de camperplaats heb je een mooi uitzicht over de haven. En op loopafstand vind je het historische centrum met gezellige terrasjes en lekkere restaurants.

 

Faciliteiten op camperplaats Hattem

Camperplaats Hattem beschikt over 22 camperplaatsen met een maximale lengte van 8 meter in het hoogseizoen. De kampeerplekken hebben ieder een eigen stroomaansluiting en gratis Wifi. Een watertappunt vind je naast de trailerhelling. Stortplaats voor het chemisch toilet, wasmachine en droger bij het sanitairgebouw en in het verwarmde badhuis kun je 6 minuten douchen voor € 0,50. Omdat de camperplaats bij hoogwater onder water loopt is er geen loosput voor grijs water.

Een overnachting voor 2 personen kost € 17,25.

Camperplaats IJsseldelta Marina Hattem

Omgeving camperplaats Hattem

De historische Hanzestad Hattem heeft een gezellig centrum met historische panden, leuke winkeltjes, een lekker Bonbon Atelier en gezellige terrasjes. Voor de cultuurliefhebber zijn er meerdere musea te vinden; Het Voerman Museum, Het Anton Pieck Museum en Het Nederlandse Bakkerij Museum.

Camperplaats Hattem

Wandelen

Zin om te wandelen? Loop dan een van de klompenpaden, het Hoenwaardsepad en/of het Assenradepad. Deze paden zijn in beide richtingen gemarkeerd en ongeveer 11 kilometer lang. Het hoenwaardsepad brengt je door weidse uiterwaarden, over het jaagpad langs het Apeldoorns kanaal, over landgoederen en door de bossen. Onderweg kom je een paar hoogtemeters tegen met als toppunt de Trijselenberg. Het Assenradepad loopt langs het oude spoorweg, langs de Vuursteenberg en over het landgoed Molecaten. Verder tref je uitgestrekte weidevelden en indrukwekkende uiterwaarden. Geen echte wandelaar? Een wandeling door de historische stad is ook de moeite waard.

Fietsen

Geen wandelaar maar een fietser? Maak een fietsroute langs de IJssel, door de bossen, het veluwegebied en langs Herberg Molencaten.

Water

Haven en camperplaats Hattem

Ben je meer een watermens? Dan kun je vissen, een vaartocht maken of een kano huren bij Vadesto.


profielfoto

Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.