camperplaatse-erve-roos

Leuke camperplaats in de achterhoek: Erve Roos

Camperplaats Erve Roos is ligt in Beltrum in het Achterhoekse coulissen landschap. U kunt hier heerlijke tot rust komen, genieten van het uitzicht, maar ook wandelen en fietsen. Op fietsafstand van de camperplaats vindt u het middeleeuwse dorp Groenlo, Eibergen, de kastelen in Ruurlo en interessante musea in Lievelde en Lichtenvoorde.

Faciliteiten

Camperplaats Erve Roos is gestart in 2020. “Er lag een mooi stukje weiland met een prachtig uitzicht. Zonde om dat onbenut te laten.” verteld Ronald, eigenaar van de camperplaats. 

“Stapje voor stapje hebben we de camperplaats uitgebreid. We zijn begonnen met 10 plaatsen met verharde ondergrond. Omdat we veel gasten ontvingen hebben we het aantal plaatsen uitgebreid naar 25. Alle plaatsen zijn verhard en hebben een stroomaansluiting van 6(A). En op het hele terrein is wifi beschikbaar. 

Het sanitair gebouw beschikt over een douche en een toilet. En iets verderop hebben we een sani station laten bouwen voor de campers voor het lozen van grijs en zwart water en voor het vullen van drinkwater.

Omgeving

De camperplaats ligt in de Achterhoek en heeft een afwisselend coulisselandschap van weilanden, houtwallen, kabbelende beekjes en bos. Maar ook: moderne musea, gezellige restaurants en leuke activiteiten. Hieronder een paar ideeën.

Groenlo
Groenlo oude stad met stadsrechten rond 1600 voor een  mooie stadswandeling langs de grachten en de wallen en landelijk. 

Ruurlo, Eibergen, Lievelde en Lichtenvoorde
Ontdek de kastelen in Ruurlo, Eibergen, musea en kaasboerderij in Lievelde en Lichtenvoorde. En dat allemaal op fietsafstand van de camperplaats. 

Op nog geen km vanaf dorpskern
Op 900 meter vindt u een Grand café snackbar ,bakker, fietsenmaker, supermarkt  en onbemand Tankstation. 

Grootste klompenfabriek
In Beltrum vindt u de grootste klompenfabriek van de wereld. Al sinds 1938 vindt u in dit kleine dorpje in het oosten van Nederland alles wat met houten klompen te maken heeft. Of het nou om draagklompen gaat of juist souvenirklompjes, u vindt hier alles. 

Geochaching
In de omgeving van Beltrum zijn veel (geo)cache locaties te vinden. Dat maakt onze camperplaats uitermate geschikt voor camperaars die aan Geocaching doen.

Uitzicht camperplaats Erve Roos

Contactgegevens

Camperplaats Erve Roos
Industrieweg 6
7156 PA Beltrum
52.06122, 6.57306
T: 06 54372133
E: info@erveroos.nl


profielfoto
Livcamp

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Livcamp.nl brengt dagelijks het laatste campernieuws. Zo ga je goed voorbereid op pad en ontdek je de mooiste locaties, ben je bij de leukste events en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.