Camperplaats Erve Roos

Camperplaats Erve Roos heeft nieuw sanitair!

Camperplaats Erve Roos in het pittoreske Beltrum heeft afgelopen winter geïnvesteerd in nieuw sanitair! Het sanitair gebouw bestaat nu uit 3 wc's, een urinoir, 3 douches en een verblijfsruimte met een stamtafel waar je lekker met elkaar kunt vertoeven.

Over camperplaats Erve Roos

Het verhaal begon in 2020, toen eigenaar Ronald besloot om dit idyllische stukje weiland nieuw leven in te blazen. "Er lag een mooi stukje weiland met een prachtig uitzicht. Zonde om dat onbenut te laten," deelt Ronald enthousiast. Stap voor stap breidde de camperplaats zich uit, van 10 naar 25 plaatsen, allemaal voorzien van een verharde ondergrond en een stroomaansluiting van 6(A). En alsof dat nog niet genoeg is, is wifi beschikbaar over het hele terrein, zodat zelfs de meest avontuurlijke reizigers in verbinding kunnen blijven.

Nieuw sanitair gebouw

Na een winter hard werken onthuld Camperplaats Erve Roos het nieuwe sanitair gebouw. Het sanitair, bestaat uit drie toiletten, een urinoir en drie douches. Daarnaast is een verblijfsruimte ontworpen met een warme stamtafel waar reizigers samenkomen en verhalen delen. Blader door de boekenkast vol ruilboeken of kijk in de informatiekast voor lokale wandel- en fietsroutes, evenals suggesties voor uitstapjes in de prachtige omgeving!


Omgeving van camperplaats Erve Roos

De omgeving van Camperplaats Erve Roos is als een schilderij van de Achterhoek zelf, met haar afwisselende coulisselandschap dat uitgestrekte weilanden, rustieke houtwallen, kabbelende beekjes en sprookjesachtige bossen omvat. Maar er is meer dan alleen natuurlijke pracht; moderne musea, gezellige restaurants en boeiende activiteiten wachten om ontdekt te worden. Maak in Groenlo een betoverende stadswandeling langs de grachten en wallen, bezoek kastelen in Ruurlo, verrijk jezelf met de geschiedenis in Eibergen, of geniet van ambachtelijke lekkernijen op een kaasboerderij in Lichtenvoorde - alles binnen fietsafstand van de camperplaats.

Op slechts 900 meter afstand van de camperplaats ligt de dorpskern van Beltrum, waar een Grand café, snackbar, bakker, fietsenmaker, supermarkt en een onbemand tankstation op je wachten. En laten we de kers op de taart niet vergeten: de grootste klompenfabriek ter wereld, die al sinds 1938 trots in Beltrum staat. Hier vind je alles wat met houten klompen te maken heeft, van traditionele draagklompen tot charmante souvenirklompjes - een ware schat in het oosten van Nederland.

Contactgegevens Camperplaats Erve Roos

Lijkt het je leuk deze camperplaats in de achterhoek te verkennen? Je kunt spontaan langsrijden en hoeft niet te reserveren. Wilt u vooraf contact opnemen? Dat kan via de website van Camperplaats Erve Roos of telefonisch via 06 54372133.

Fijne reis!


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Jan | 26 maart 2024 19:37

Prachtige omgeving en zeker de moeite waard om deze camperplaats eens te bezoeken.

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.