Camperplaats Eldorado in Limburg
4 min. leestijd

Camperplaats Eldorado in Limburg

In Plasmolen heel dichtbij de Mookerheide ligt camperplaats en jachthaven Eldorado. De camperplekken liggen aan de Mookerplas met uitzicht op het water.

Faciliteiten op camperplaats Eldorado

Als je aankomt, meld je je bij de receptie van de jachthaven. Daar ontvang je een muntje om de slagboom te openen. Er zijn 13 plaatsen aan het water en de plekken zijn op zo ingedeeld, dat je altijd redelijk privé staat. Je staat op het gras met je camper en er liggen tegels die aangeven hoe je moet gaan staan, zodat er voor iedereen voldoende plek is.

Faciliteiten op camperplaats Eldorado in Limburg

Stroom (16A) neem je af door een muntje van €1,00 te kopen, ook water tap je met een muntje. Je kunt je grijze water lozen en je toilet legen. Honden zijn toegestaan. Er is een net toiletgebouw wat via een code geopend kan worden. Sanitaire voorzieningen zien er nieuw uit. Reserveren kan via de website. Wifi is gratis, maar niet super goed. Op de dag van vertrek moet je om 11.00 uur vertrekken. Ik had gevraagd of het mogelijk was om later te vertrekken en dat was goed. De eigenaar is erg vriendelijk.

Camperplaats Eldorado met uitzicht over het water

Omgeving van Camperplaats Eldorado

Omgeving De camperplaats ligt aan de Mookerheide met voldoende wandel- en fietsgelegenheid in de omgeving. Op loopafstand zitten wat restaurantjes en kun je bij IJssalon Clevers heerlijk ijs eten. De camperplaats ligt tussen twee haventjes waardoor je de hele dag leuk uitzicht hebt op varende bootjes. Aan de overkant van de camperplaats is een camping en daar is een winkeltje waar je bijvoorbeeld broodjes kunt kopen. In de Mookerplas kun je zwemmen en je kunt waterfietsen en bootjes, huren. In de omgeving ligt natuurpark Rivierduintjes.

Contact gegevens

Witteweg 18 6586 AE, Plasmolen
T: 0031 24 696 19 14
E: info@eldorado-mook.nl
W: Camperplaats Eldorado
GPS: 51° 43' 57" N 5° 54' 58" E 51.7325 5.91625

Ingang camperplaats Eldorado in Limburg

Over de schrijver
Ik ben Daniëlle en samen met mijn partner Jeroen zijn wij verliefd geworden op het camperen, toen wij een aantal jaren geleden voor het eerst een camper huurden om naar Noorwegen te gaan. We vonden het helemaal geweldig en na nog 3 vakanties met een gehuurde camper (Zweden, Italië en Spanje), kregen wij de kans om een camper te kopen. Na het huren wisten we best al wel wat we wel en niet wilden, dus uiteindelijk vonden we ONZE camper. We gaan zo vaak als het kan weg, al is het maar 1 nacht en onze bordercollie Ollie gaat zo vaak mogelijk mee, die is niet uit de camper te krijgen, als die eenmaal klaar staat voor vertrek. In de wat langere vakanties (ik werk in het onderwijs) gaan we naar het buitenland (Duitsland, Sardinië en komend jaar naar Corsica) en de kortere vakantie blijven we in Nederland en omgeving, waar ook genoeg moois is te ontdekken met de camper. We hopen nog heel lang te mogen genieten van de vrijheid, die een camper je geeft en de bijzondere plekken die je met een camper kunt ontdekken.
Reactie plaatsen